Autor: Maarit Eerme • 18. veebruar 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Rimi täiendas tervisetoodete sortimenti

Rimi kaasas tervisetoodete sortimenti valimise protsessi tervisenõustaja, kes aitas orgaaniliselt toodetud ja gluteenivabasid toodete valikut suurendada.

„Inimesed on toiduainete valikul aina teadlikumad ning eelistavad varasemast enam teha tervislikke valikuid. Nii leiavad üha tihedamini oma koha toidukorvis orgaaniliselt toodetud või gluteenivabad toiduained," kommenteeris Rimi Eesti Food turundus- ja kommunikatsioonijuht Andrija Lilleoja.

Rimi kaasas uute toodete sortimenti valimise protsessi tervisenõustaja Katrin Pärdi. Koostöö tervise- või toitumisspetsialistiga kaubavaliku täiendamisel on Lilleoja sõnul mujal maailmas üsna levinud tava, Eestis seda senini aga tehtud pole. „Jaeketi rolli inimeste toitumisharjumiste kujundamisel ei saa alahinnata," ütles Lilleoja.

Rimi eesmärgiks on pakkuda inimestele tervislikke valikuid ning seetõttu otsustadid nad tervisenõustajaga uute tervisetoodete valikul nõu pidada, et veenduda toodete tervislikkuses. Lilleoja sõnul jätkatakse koostööd tervisenõustajaga ka tulevikus.

ka tervisenõustaja sõnul nõudlus tervisetoodete järele aina kasvab. „Näiteks gluteenitalumatust esineb aina enam ja üha enam inimesi pöördub terviseprobleemidega toitumisnõustaja poole. Täiendatud tervisetoodete sortimendist leiavad need, kes toiduainetalumatuse pärast mõnest lemmiktoiduainetest loobuma on pidanud, sobivaid alternatiive," lisas Pärt.

Rimi tervisetoodete sekka lisanduvad kaubamärgid nagu Shär, Orgran ja Semper, mis pakuvad gluteenitalumatele laia valikut tooteid erinevas hinnaklassis. Sortimenti lisanduvad hommikuhelbed ja müslid lastele, erinevad leivad ja saiad, tortillad, lasanje, pastad, jahud jms.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700