Autor: Maarit Eerme • 27. veebruar 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Koduapteek vahetas ärinime

Eelmise aasta aprillis rahvusvahelise kaubamärgi all BENU Apteek tegutsenud apteegikett viis oma ärinime uue kaubamärgiga vastavusse ja tegutseb nüüd varasema OÜ Koduapteek asemel BENU Apteegi nime all.

BENU Apteegi tegevust koordineeriva Tamro Eesti jaemüügijuhi Kaidi Kelti sõnul viis ettevõte ärinime muutmisega lõpule eelmise aasta aprillis alustatud kaubamärgi vahetuse projekti, mille käigus hakkasid kõik ettevõttele kuuluvad 81 apteeki kasutama BENU kaubamärki.

“Esimene tagasiside klientidelt ja ka müügitulemised on näidanud, et üleeuroopalisse ketti kuulumisel on eelised, näiteks BENU võimalus pakkuda varasemast soodsamaid hindu ja laiemat kaubavalikut,” lausus Kelt.

BENU on üleeuroopaline apteeke ühendav kaubamärk, mille all tegutseb üle 700 apteegi kokku seitsmes Euroopa riigis. BENU Apteek Eesti OÜ kuulub ravimite hulgimüügifirmale Tamro, mille suuromanikuks on Euroopa juhtiv hulgimüügikontsern Phoenix Group, mis tegutseb 23 Euroopa riigis. BENU Apteekides töötab Eestis 290 inimest. BENU Apteegid keskenduvad lisaks ravimite müügile ka tervise- ja heaolutoodete pakkumisele.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757