Autor: Maarit Eerme • 7. märts 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Rimil uus ostudirektor tuleb Rautakeskost

Rimi Eesti ostudirektor Elen Terras läheb alates 7. märtsist lapsehoolduspuhkusele ning tema ametikohal asub tööle Margus Amor.

Rimi Eesti tegevjuhi Anders Torelli sõnul on meeskonnaliikmete lisandumine tiimi alati värskendav. „Uued inimesed toovad organisatsiooni sageli uusi mõtteid. Margusel on pikaajaline kogemus jaekaubanduses ning ma ootan väga meie koostööd. Tal on mitmeid ideid, kuidas seniseid edukaid projekte veelgi edasi arendada.“

Uuel ostudirektoril on enam kui kümneaastane töökogemus jaekaubanduses. Eelnevalt töötas Amor müügikontseptsioonijuhina Rautakesko Ltd-s. Margus Amor on lõpetanud Tallinna Tehnikaülikooli MBA kraadiga ärijuhtimise.

Amori peamine põhjus töökohavahetuseks oli soov panna ennast proovile ostu- ja kategooria juhtimise valdkonnas. "Rautakeskos töötasin 12 aasta jooksul neljal erineval positsioonil, alustades kategooriajuhina ja hiljem kolmel erineval müügijuhtimisega seotud ametipositsioonil," rääkis ta. Lisades, et seega ostumaailma tagasipöördumiseks ta kaubavaldkonna vahetust endale takistuseks ei seadnud. Ta usub, et läbi isiklike kogemuste toetab ta ostu ja müügi vahelist inimeste rotatsiooni - nii ettevõtte sees kui ka väljast.

Uue ostujuhi peamisks väljakutseks on kohaneda toidukaubanduse toodete lühema elutsükli, agresiivsemate kampaaniate ja hinnasurvega ning tugevama konkurentsiga. "Suur väljakutse on ka üheaegselt kahe erineva kontseptsiooniga (Rimi ja Säästumarket) kaupluseketi sortimendi arendamine," sõnas Amor.

"Suures organisatsioonis ei saavuta üksinda midagi ning minu parim kavatsus on suunata oma kõrge motivatsioon, kogemused, eneseteostuse võimalus ja valdkonna uudsusest pärinev energia Rimi ostumeeskonna juhtimisse, et seeläbi koos saavutada tulemusi, mis teeniksid  kliendi huve ja ettevõtte eesmärke."

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757