Maarit Eerme • 18. märts 2014
Jaga lugu:

Eesti toit vallutab Soome horeca-turgu

Kolmapäeval, 19. märtsil avatakse Gastro Helsinki mess, mis on suurim hotellinduse, restoranide ja toitlustuse (horeca) erialaüritus Soomes.

Tänavusele messile oodatakse enam kui 15 000 külastaja ning mess on tuntud hästi nii Põhjamaadesa kui ka Eestis. 2014. aastal osaleb Gastrol üle 260 eksponendi.

Tänavu aasta on Gastro Helsinki messil rekordarv Eesti eksponente, kes osalevad Eesti Toiduainetööstuse Liidu korraldatud ühistendil. Lisaks neile on messil oma väljapanekuga ka veel viis Eesti ettevõtet. 

Messil on esindatud Toiduliidu ühistendil: A-Vorst OÜ, Balsnack International Holding AS, Foodtrade OÜ, Kikas OÜ, Largo AS, Pagaripoisid OÜ, Paljassaare Kalatööstus AS, Rõngu Mahl AS, Saaremaa DeliFood OÜ, Saaremaa Lihatööstus OÜ, Snack Time OÜ, Tarplani Kaubanduse OÜ ja stendi kaaskorraldaja Profexpo OÜ.

Lisaks on oma väljapanekuga messil esindatud: Bestmarki Suurköökide AS,Kalakala & Pojad OÜ, Kokariided OÜ, Reval Kondiiter OÜ ja Seafood International OÜ.

 

Jaga lugu:
KAUBANDUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad kaubandusteemalised uudised igal nädalal enda postkasti.

Kaubandus.ee toetajad:

Enimloetud
Maarit Eerme
Maarit EermeKaubandus.ee juht-toimetajaTel: 51 44 884maarit@kaubandus.ee
Cätlin Puhkan
Cätlin PuhkanKaubandus.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700catlin.puhkan@aripaev.ee

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt