Kolmapäeval, 19. märtsil avatakse Gastro Helsinki mess, mis on suurim hotellinduse, restoranide ja toitlustuse (horeca) erialaüritus Soomes.
Tänavusele messile oodatakse enam kui 15 000 külastaja ning mess on tuntud hästi nii Põhjamaadesa kui ka Eestis. 2014. aastal osaleb Gastrol üle 260 eksponendi.
Tänavu aasta on Gastro Helsinki messil rekordarv Eesti eksponente, kes osalevad Eesti Toiduainetööstuse Liidu korraldatud ühistendil. Lisaks neile on messil oma väljapanekuga ka veel viis Eesti ettevõtet.
Messil on esindatud Toiduliidu ühistendil: A-Vorst OÜ, Balsnack International Holding AS, Foodtrade OÜ, Kikas OÜ, Largo AS, Pagaripoisid OÜ, Paljassaare Kalatööstus AS, Rõngu Mahl AS, Saaremaa DeliFood OÜ, Saaremaa Lihatööstus OÜ, Snack Time OÜ, Tarplani Kaubanduse OÜ ja stendi kaaskorraldaja Profexpo OÜ.
Lisaks on oma väljapanekuga messil esindatud: Bestmarki Suurköökide AS,Kalakala & Pojad OÜ, Kokariided OÜ, Reval Kondiiter OÜ ja Seafood International OÜ.
Seotud lood
Jaekaubanduses ei võistle omavahel ainult hinnad ja tooted – üha olulisemaks muutub võitlus kliendi tähelepanu eest. Ajal, mil ostjad otsivad ja eelistavad positiivseid elamusi pakkuvat ostukeskkonda, on digitaalsed lahendused kaupluste uueks standardiks. Küsimus pole enam selles, kas digitaliseerida, vaid kuidas teha seda nii, et investeering end võimalikult kiiresti ära tasuks.