Autor: Maarit Eerme • 15. mai 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Viru Keskuses avati kolm uut Hispaania rõivakauplust

Viru Keskuse teisel korrusel avati täna kolm Hispaania päritolu rõivakauplust: eksklusiivne Pedro del Hierro, kelle brändipood avatakse Eestis esmakordselt, ajatu stiiliga Cortefiel ning naiste pesupood women’secret.

Kõik kolm kaubamärki on Eestisse toonud KarKat Fasion OÜ, mille tegevjuhi Tiina Varamäe kinnitusel on Eesti turul veel natuke ruumi uutele ja värsketele brändidele. „Teatavasti on paljusid Hispaania kaubamärke viimastel aastatel saatnud edu ja ükskõik millisesse Euroopa suurlinna satud, ootavad ikka ees samad poed,“ sõnas Varamäe. „Kuna riietuse eesmärgiks on ikkagi näidata oma isikupära ja teistest erineda, on see paljude jaoks probleem. Meie väike poodide arv Eestis tagab värske ja teistest eristuva kaubavaliku.“

BMASS omanik ja moeeksperdi Beatrice sõnul on Cortefieli kui Pedro del Hierro näol tegemist linnalike vabaaja rõivastega, mida vürtsitavad huvitavad ja omanäolised detailid. Pesubrändi women’secret iseloomustab ehk kõige enam nooruslikkus, romantika ja mugavus.

Varamäe sõnul ei plaani nad lähiajal teisi Pedro del Hierro kauplusi siin piirkonnas avada. Lisaks Tallinna kauplusele müüakse Pedro del Hierro tooteid Baltikumis veel Vilniuses.

Kolmest kaubamärgist tuntuim on Euroopas ilmselt Cortefiel, mis loodi 1946. aastal ning on tänaseni Hispaania rõivamoes edukas turuliider. Viru Keskuses avatakse Cortefieli teine kauplus Eestis. 

Naiste pesubränd women’secret on Hispaania pesu, ööriiete ning rannariiete kaubamärk, mille tooteid iseloomustab nooruslikkus, mängulisus, romantilisus. Women’secret on laienenud enam kui 45 riiki, Viru Keskuses avatakse women’secreti teine kauplus Eestis.

Cortefiel Group on Euroopa üks juhtivaid rõivatööstusettevõtteid, kuhu kuuluvad Hispaania kaubamärgid Cortefiel, Pedro del Hierro, pesubränd women’secret ning noortele suunatud Springfield. Moekett tegutseb 63 riigis, omades üle 1800 kaupluse. Baltimaades omab moegrupi frantsiisi KarKat Fashion OÜ, kellel on kokku 15 kauplust, mis asuvad Vilniuses, Tallinnas, Riias ja Tartus.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700