Autor: Maarit Eerme • 3. juuni 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Pärnu Kaubamajakas laienes

4. juunil avab Pärnu kaubanduskeskus Kaubamajakas oma järjekordse laiendusprojekti, kuhu investeeriti 4 miljonit eurot

Jaanuaris 2014 alanud Pärnu kaubanduskeskuse Kaubamajakas järjekordne laiendusprojekt on valmis ning avatakse külastajatele 4. juunil. Lisaks mitmele moe-, ilu- ja spordipoele avab keskuses uksed Pärnus ainulaadne restoranide ala „Gurmaania“, mis võtab enda alla üle 800 ruutmeetrit ning koosneb viiest eriilmelisest toidukohast—ameerikalik Baby Back BBQ & Ribs, Vahemere köögist inspireeritud Da Vinci Pizza & Pasta,  sushi-baar Silk Sushi, aasiapärast toitu pakkuv Chopsticks ja kohvik Peccadello. 

Juurdeehituse käigus rekonstrueeriti kogu kaubanduskeskuse fassaad ning rajati hoone taha uus 150 kohaline autoparkla, millega lisandus täiendav sissepääs.  Osaliselt uuendati kogu sisekujundust.

Kaubamajakas on Pärnu suurim kaubanduskeskus, mis paikneb Pärnut läbiva Via Baltica trassi vahetus lähenduses.  Keskuse üldpind on 23 500 m2, millest üüritavat pinda on 18 400 m2. Laienduse käigus lisandus 10 üürnikku ning üürnike koguarv on nüüd 65.

Keskuse omanik AS Papiniidu Projekt investeeris uuendamisse 4 miljonit eurot.

Kaubandus.ee toetajad:
Maarit EermeKaubandus.ee juht-toimetajaTel: 51 44 884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700