Autor: Maarit Eerme • 13. juuni 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

ABC Supermarkets eristub teistest jaekettidest

Mai alguses avatud Pärnu Keskuse Delice toidukauplus pakub klientidele teistsugust ostukeskkonda ja põnevaid tooteid.

„Pärnu Delice toidupood sarnaneb enda kontseptsioonilt kõige enam Solarise toidupoele, kus pakume klientidele teistsugust ostukeskkonda ja põnevaid tooteid,“ rääkis ABC Supermarketsi juhatuse liige Andrus Põld.

Põld rääkis, et neil on sellise kontseptsiooniga kauplusi veel plaanis. „Soov oleks avada üks kauplus Tallinnas ning Tartus,“ ütles ta. Lisades, et hetkel veel ei saa avalikustada plaanide täpset realiseerumist.

Delice kaupluse kontseptsiooni väljaarendamisel oli neil eesmärgiks eristumine tavapärasusest. „Eristume uue poega just kujunduse kui ka sortimendi osas, millesarnast turul olevad jaeketid ei paku,“ selgitas Põld. Ta lisas, et Solarise toidupoe näitel on nad saanud kinnituse sellest, et tarbijad hindavad eristuvat valikud ja suurt sortimenti.

Pärnu kaupluse tõsisem arendusprotsess võttis Põllu sõnul aega üle poole aasta, kuna keskuse arendaja soovis laiendatava keskuseosa kontseptsiooniliselt kujundada Solarise keskuse sarnaselt ehk on ühendatud kaubandus, toitlustus ja meelelahutus. „Arenduspakkumine jõudis meieni just seetõttu, et omame vastavat kogemust Solarise keskuses Tallinnas,“ ütles Põld.

Delice toidupoes saab tööd 40 inimest ning kauplusel on müügipinda üle 1000 ruutmeetri.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757