Autor: Maarit Eerme • 2. juuli 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Maxima alandab sadade toodete hindu

Maxima alandas kõikides kauplustes enam kui 500 ostetuima kauba tavahindu, pakkudes majanduse jahenemise tingimustes oma ostukäitumist üle vaatavatele tarbijatele põhiliste igapäevatoodete puhul keskmiselt 15-protsendilist säästu. 

“Kokku alandasime alates 1. juulist hindasid pea kõikide tootegruppide lõikes, mis kuuluvad Eesti inimeste igapäevasesse ostukorvi,” lausus Maxima Eesti kommunikatsioonijuht Erkki Erilaid. “Keskmiselt on uuel tasemel hind 15 protsenti madalam, kuid kampaania hõlmab ka senisest ligi 30 protsendi võrra odavama hinnaga kaupa.” 

Erilaiu sõnul soovib Maxima hindade alandamisega pakkuda majanduskeskkonna jahenemise tingimustes ostjatele kindlust, et koduse toidulaua lemmiktooted on poes saadaval hea hinnaga. “Täna, mil sisetarbimine ei kasva oodatud tempos ja inimesed muudavad oma ostukäitumist, soovime pakkuda ostjatele põhiliste toidukaupade puhul lisaks praegu suure osa müügist moodustavate kampaaniatoodete kõrval ka soodsat tavahinda,“ ütles Erilaid.  

Hinnalangetus hõlmab Erilaiu sõnul põhitoiduaineid nagu leiba-saia, piima- ja lihatooteid, suhkrut ja magusat aga ka kodukeemia, kosmeetika- ning  hügieenitooteid. Kõik alandatud hinnaga tooted on Maxima kauplustes tähistatud erksavärvilise märgiga “Revolutsioon”.

Kaubandus.ee toetajad:
Maarit EermeKaubandus.ee juht-toimetajaTel: 51 44 884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700