Autor: Rainer Saad • 1. oktoober 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Apranga müük püsis muutumatuna

Möödunud kuul püsis Leedu riiete jaemüüja Apranga müük eelmise aasta septembri tasemel.

Apranga septembri jaekäive vähenes koos käibemaksuga võrreldes möödunud aasta sama kuuga 0,2% ehk 16,4 miljoni euroni. Kolmanda kvartali jaekäive kasvas võrreldes möödunud aasta sama ajaga 5,6 protsenti 51,3 miljoni euroni, teatas Apranga börsile.

Jaanuarist kuni septembrini, kasvas Apranga jaekäive võrreldes möödunud aasta sama ajaga 8,6 protsenti 132,1 miljoni euroni.

Lätis suurenes üheksa kuu jaekäive võrreldes möödunud aastaga 15,1%, 34,4 miljoni euroni, Eestis 19,8%, 18,3 miljoni euroni, Leedus 3,8%, 79,3 miljoni euroni. 

Üheksa kuu jooksul avas Apranga 14 uut poodi, remontis 8 poodi ja sulges 4 poodi. Kolmanda kvartali lõpus oli Aprangal 158 poodi. Müügipinda oli 71 700 ruutmeetrit, mis on 5,1% rohkem kui eelmine aasta samal ajal.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757