Autor: Maarit Eerme • 8. oktoober 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Vaata, kes võitis Äripäeva Hulgikaubanduse TOPi

Äripäeva Hulgikaubanduse TOPi 2013 võitja Sandman Grupi AS kaubandusjuht Martin Pedai ütles tunnustust vastu võttes, et kaubandusel oli eelmisel aastal hea, sest talv jäi taevasse ning see tõi neile hea käibe.

"See, palju tänavu käive tuleb, siis on veel vara öelda, kuid esimene poolaasta on väga hea olnud," ütles Pedai. Lisades, et teevad endast parima, et käibe number tuleks kolmekohane. "Kaubandusel oli eelmisel aastal hea aasta, sest talv jäi taevasse ja meil on selles osas õnne ning eks me näeme, mis see aasta toob," ütles ta.

Äripäeva Hulgikaubanduse TOP 2013:

1. Sandman Grupi AS - elektrooniliste kodumasinate hulgimüük AS - üld- ja eriotstarbeliste masinate ja seadmete hulgimüük AS - tööriistade jm rauakaupade hulgimüük (40,60%) OÜ - meditsiiniseadmete ja kirurgiriistade ning ortopeediliste abivahendite hulgimüük OÜ - piimatoodete, munade, toiduõli ja -rasva hulgimüük

2. Antonio Trade

3. Mecro

4. MN Medical

5. ELPA i.e.

Vaata täispikka Hulgikaubanduse TOPi edetabelit Äripäeva Kaubanduse TOPi erilehest või Äripäeva veebist.

 

Kaubandus.ee toetajad:
Maarit EermeKaubandus.ee juht-toimetajaTel: 51 44 884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700