Autor: Maarit Eerme • 21. oktoober 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

BENU kaubamärgiga liitusid 25 uut apteeki

25 apteeki seitsmest Eesti maakonnast võtsid kasutusele rahvusvahelise BENU kaubamärgi, millega BENU Apteekide arv tõusis Eestis kokku 105ni.

BENU kaubamärki hakkasid kasutama seitse Ida-Virumaa, viis Saaremaa, viis Pärnumaa, kolm Harjumaa, kaks Raplamaa, kaks Lääne-Virumaa ja üks Järvamaa apteek, mis kõik tegutsesid seni Apteek1 kaubamärgi all. Enne aasta lõppu liituvad eelkokkulepete kohaselt BENUga veel 15 tänast Apteek1 apteeki erinevates Eesti piirkondades.

BENU on 25-s Euroopa riigis tegutseva ravimikaubanduskontserni PHOENIX group jaeapteekide kaubamärk, mille all tegutsevad rohkem kui 700 apteeki kokku seitsmes Euroopa riigis. Eestis lansseeriti BENU kaubamärk 2013. aasta kevadel, kui selle võtsid kasutusele 80 Tamro Baltics kontserni kuuluvat apteeki ning tänaseks on BENU kaubamärgiga liitunud koostöölepingu alusel ka 25 sõltumatut apteeki.

BENU partnerprogrammi juhi Tanel Kuusmanni sõnul ei muutu BENUga liitunud apteekide omanikering ja kõik jätkavad tegutsemist iseseisvate apteekidena. “BENU kaubamärgi kasutamisest võidavad eelkõige kliendid, kuid tänu tekkivale sünergiale muutub ka apteekrite elu lihtsamaks, lausus Kuusmann. Ta lisas, et üheskoos tegutsemine aitab tagada apteegis parema ravimite ja tervisetoodete valiku, annab võimaluse pakkuda ajaga kaasaskäivat oskusteavet ning toob kliendini parimad kampaaniapakkumised. Samas käsitleme me oluliste partneritena ka neid apteeke, kes jätkuvalt tegutsevad Apteek1 kaubamärgi all.

Järvamaal tegutseva Aravete apteegi omaniku Lea Kruusimäe sõnul teeb liitumine tuntud kaubamärgiga maa-apteegi elu lihtsamaks. “Jätkame iseseisva ettevõttena, kuid partnerlusest suure kaubamärgiga saame oma klientidele pakkuda erinevat lisaväärtust,” rääkis proviisor Kruusimäe. “Kliendi vaates on kõige olulisemad soodsad pakkumised, mida saame BENUga koostöös pakkuda,” lisas ta.

BENU kaubamärgi all tegutseb üle Eesti 105 apteeki, mis annavad tööd kokku 370 inimesele. Mullu tehti BENU apteekidest üle 3 miljoni ostu. BENU Apteegid keskenduvad lisaks ravimite müügile ka tervise- ja heaolutoodete pakkumisele, ravimite õige kasutamise ning tervisealasele nõustamisele.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757