Autor: Maarit Eerme • 22. oktoober 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Homme avatakse Ülemiste keskus

Homme, 23. oktoobril kell 14.00 toimub uuenenud Ülemiste keskuse pidulik avamine. Keskusest saab Eesti läbi aegade suurim kaubanduskeskus 210 kaupluse ja teeninduskohaga.

Homme avatavast uuenenud Ülemiste keskusest saab Eesti suurim moe- ja perekeskus, milles on olulist rõhku pandud nii kauba- ja toidukohtade valikule kui ka sisekujundusele ja mõnusa ostukeskkonna loomisele.

Uues Ülemiste keskuses avab oma uksed Eesti esimene Sports Direct, Eesti esimene H&M Home, sisustuskauplus The Pier, Eesti suurim Zara (k.a lastekaubad), Nike kaupluste lipulaev; Apple esindus Euronicsi kaupluses jpm.

Uues Ülemiste keskuses on erilist tähelepanu pööratud mõnusale ostukeskkonnale. Uuendusena koondatakse samalaadsed kauplused, keskusesse lisanduvad temaatilised puhkealad, tasuta iPadide kasutamise alad, arvutite ning telefonide laadimisvõimalus, ligi 700m2 suurune lastenurk jaanuarist ja mänguala õues. Samuti kahekordistub söögikohtade arv.

Ülemiste keskuse avatseremoonia algab keskuse peaukse ees kell 14.00, mil abilinnapea Arvo Sarapuu ja Ülemiste keskuse juht Guido Pärnits kuulutavad keskuse gongilöökidega avatuks.

Ülemiste keskus on Eesti suurim moe- ja perekeskus, milles on 210 kauplust ja teeninduskohta. Uue Ülemiste kaubanduskeskuse projektikontseptsiooni arhitektiks on hinnatud Norra arhitektuuriettevõte AMB Arkitekter AS ning ehitajaks Fund Ehitus. Keskuse sisekujunduse autorid on Joonprojekti sisearhitektid Priit Põldme ja Reet Sepp. Ülemiste keskuse omanik ja arendaja on Linstow International (Norra), mis haldab ja arendab ärikinnisvara Baltimaades (sh 6 kaubanduskeskust Lätis), Norras, Portugalis, Rootsis ja Venemaal. Keskuse laiendust finantseeris SEB 84,5 miljoni euroga.

 

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757