Autor: Raimond Lind • 24. november 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Vaata nutiostlemise kõrgemat taset

Rebecca Minkoff (käekotid, riided, jalanõud, aksessuaarid) avas New Yorgis kaupluse, kus traditsiooniline high-end butiik on ühendatud kaubandustehnoloogia viimase sõnaga. Projekt on tehtud koostöös eBay'ga.

Kauplusesse sisenenud klient saab ennast sisse logida touch-screen seina "Connected Glass" abil. Kliendi poolt online-kauplusest valitud tooted saadetakse proovikabiini ning teda teavitatakse sellest sõnumi teel. Proovikabiinis saab klient jätkata toodete valimist läbi touch-screen seina. Samuti on kliendil võimalus muuta seina abil proovikabiini valgust, paluda teenindajal tuua teisi suurusi või tellida klaas šhampust.

Kõik omad valikud ja ostud saab klient siduda enda kontoga, nii et kliendi ostude ajalugu on teada. Kaupmehe jaoks on see hindamatu andmebaas, et kuidas saada klient tagasi kauplusesse, pakkudes tema ostude põhjal talle sobivaid tooteid.

Vaata, kuidas lahendus töötab: (video inglise keeles)

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757