Autor: Raimond Lind • 24. november 2014

Vaata nutiostlemise kõrgemat taset

Rebecca Minkoff (käekotid, riided, jalanõud, aksessuaarid) avas New Yorgis kaupluse, kus traditsiooniline high-end butiik on ühendatud kaubandustehnoloogia viimase sõnaga. Projekt on tehtud koostöös eBay'ga.

Kauplusesse sisenenud klient saab ennast sisse logida touch-screen seina "Connected Glass" abil. Kliendi poolt online-kauplusest valitud tooted saadetakse proovikabiini ning teda teavitatakse sellest sõnumi teel. Proovikabiinis saab klient jätkata toodete valimist läbi touch-screen seina. Samuti on kliendil võimalus muuta seina abil proovikabiini valgust, paluda teenindajal tuua teisi suurusi või tellida klaas šhampust.

Kõik omad valikud ja ostud saab klient siduda enda kontoga, nii et kliendi ostude ajalugu on teada. Kaupmehe jaoks on see hindamatu andmebaas, et kuidas saada klient tagasi kauplusesse, pakkudes tema ostude põhjal talle sobivaid tooteid.

Vaata, kuidas lahendus töötab: (video inglise keeles)

Jaga lugu
Kaubandus.ee toetajad:
Maarit EermeKaubandus.ee juht-toimetajaTel: 51 44 884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700