Autor: Maarit Eerme • 15. jaanuar 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tartu saab Apple’i esinduskaupluse

Sel laupäeval, 17. jaanuaril avatakse Tartus Lõunakeskuses Eesti kolmas Apple Premium Reseller (APR) esinduskauplus.

IM Arvutid tegevjuhi Jaanus Treilmanni sõnul on Apple Premium Reselleri kontseptsioon see, mis teeb Apple’i kauplustest midagi enamat kui tehnikapoed. “Apple Premium Reseller müügisalongi kontseptsioon järgib pisimaski detailis Apple’i rahvusvahelisi standardeid teenindusele, toodetele ja ka poedisainile,” ütles Treilmann. “Neis on suurem tootevalik ning sisekujundus erineb teistest Apple’i tooteid edasimüüvatest kauplustest. APRi kontseptsiooniga poe avamine on mitme aasta pikkune protsess ja nõuab palju eeltööd, et Eestisse sellise tasemega müügisalonge üldse rajada saaks.”

Treilmanni sõnul langes uue poe asukoha valik Lõunakeskuse kasuks, kuna see on lõunaeestlaste jaoks mugavas asupaigas. “Hea ligipääsetavus on meie jaoks oluline, sest Tallinna müügisalongide kogemusest näeme, et inimesed eelistavad just silmapaistva disaini ning laiema toote- ja teenustevalikuga APR esinduskauplusi,” rääkis ta.

Uus Lõunakeskuse salong avatakse laupäeva hommikul kell 10.

IM Arvutid on Eestis suurim Apple'i edasimüüja ja olnud Apple'i partner alates 1993. aastast. IM Arvutitel on Eestis praegu neli müügisalongi, kolm Tallinnas (Solarise keskus, Kristiine keskus, Endla tn 69) ning laupäeval avatav müügisalong Tartus (Lõunakeskus). Lisaks on müügisalongid Riias ja Vilniuses. Peale toodete müümise tegeletakse ka Apple’i tehnika hooldusega.

 

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700