Autor: Maarit Eerme • 5. veebruar 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Selveri uus kommunikatsioonijuht on Erkki Erilaid

Alates veebruarist juhib Selveri sise- ja väliskommunikatsiooni Erkki Erilaid.

„Tänavu keskendub Selver oma klientide teeninduskvaliteedi ja töötajate heaolu tõstmisele, sortimendi laiendamisele ning innovaatiliste lahenduste rakendamisele ja nendes valdkondades toimuvaga tahame hoida meediavahendusel kursis ka laiemat hulka inimesi,“ rääkis Erilaid käesoleva aasta kommunikatsiooni arenguplaane.  Ta lisas, et Selver soovib rohkem meedias kaasa rääkida majandust ja tarbimist puudutavatel teemadel.

Enne Selverisse tööle asumist tegeles Erilaid eraettevõtjana kommunikatsioonivaldkonnas ning varem 10 aastat Maxima Eesti kommunikatsioonijuhina.

Jaga lugu
Kaubandus.ee toetajad:
Maarit EermeKaubandus.ee juht-toimetajaTel: 51 44 884
Merilin MerilaKaubandus.ee toimetaja Tel: 5 105 933
Cätlin PuhkanKaubandus.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700