Autor: Rainer Saad • 12. märts 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Alibaba investeeris Snapchati 200 mln dollarit

Alibaba Group Holdings investeerib Snapchati 200 miljonit dollarit ja see tõstab foto- ja sõnumi- rakenduse turuväärtuse 15 miljardi dollarini.

Alibaba investeering tuleb ajal, mil ettevõttel on käsil agressiivne laienemiskava Ameerika Ühendriikides. Hiina ettevõte on veel suurem kui Amazon.com ja eBay Inc. kokku. Viimase kahe aastaga on ettevõte suurendatud hüppeliselt investeeringuid Ameerikas.

Umbes kuu aega tagasi kirjutas Bloomberg, et Snapchat loodab kaasata kuni 500 miljonit dollarit ja see tõstaks nende turuväärtuse 19 miljardi dollarini.

Rohkem kui 100 miljoni kasutajaga Snapchati väärtus on ainult mõne aastaga teinud kiire kasvu, kuna 2013 oli see alles 3 miljardit dollarit.

Alibaba aktsial pole sel aastal hästi läinud, see on üle 20 protsendi kukkunud.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070