Autor: Maarit Eerme • 30. märts 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Dune London tähistas esimest tegevusaastat

Möödunud reedel, 27. märtsil, tähistas Dune London oma esimest tegevusaastat tutvustades kevad-suvist kollektsiooni ning ettevõtte omaniku sõnul võib aastaga rahule jääda.

NL Balticsi juht Evelin Salu-Tammearu sõnul võib esimese aastaga rahule jääda, sest kõik on läinud hetkel plaanipäraselt ning märtsi alguses avati juba kolmas kauplus Riias. „Usun, et niššikauplustel on elu lihtsam, kuna multibränd kauplused pakuvad kõik suhteliselt sarnast kaubavalikut ja seetõttu on neil ka keerulisem tegutseda,“ kommenteerides kingakaupluste kahjumeid Salu-Tammearu. Tema sõnul on ettevõtte järgmine loogiline samm liikuda edasi Leedu turule, kuid ennem vaatavad ära, kuidas hakkab Lätis minema. „Dune Londoni kauplus tuleb ehk ka Tartusse, kuid sellest on veel vara rääkida, sest keskused alles laienevad.“ 

Dune Londoni jaoks töötab hästi sotsiaalmeedia ning moe ajakirjad. „Osad kliendid tulevad meile ka koos ajakirjaga ning soovivad saada konkreetset toodet,“ ütles Salu-Tammearu.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700