Autor: Maarit Eerme • 30. märts 2015

Dune London tähistas esimest tegevusaastat

Möödunud reedel, 27. märtsil, tähistas Dune London oma esimest tegevusaastat tutvustades kevad-suvist kollektsiooni ning ettevõtte omaniku sõnul võib aastaga rahule jääda.

NL Balticsi juht Evelin Salu-Tammearu sõnul võib esimese aastaga rahule jääda, sest kõik on läinud hetkel plaanipäraselt ning märtsi alguses avati juba kolmas kauplus Riias. „Usun, et niššikauplustel on elu lihtsam, kuna multibränd kauplused pakuvad kõik suhteliselt sarnast kaubavalikut ja seetõttu on neil ka keerulisem tegutseda,“ kommenteerides kingakaupluste kahjumeid Salu-Tammearu. Tema sõnul on ettevõtte järgmine loogiline samm liikuda edasi Leedu turule, kuid ennem vaatavad ära, kuidas hakkab Lätis minema. „Dune Londoni kauplus tuleb ehk ka Tartusse, kuid sellest on veel vara rääkida, sest keskused alles laienevad.“ 

Dune Londoni jaoks töötab hästi sotsiaalmeedia ning moe ajakirjad. „Osad kliendid tulevad meile ka koos ajakirjaga ning soovivad saada konkreetset toodet,“ ütles Salu-Tammearu.

Jaga lugu
Kaubandus.ee toetajad:
Maarit EermeKaubandus.ee juht-toimetajaTel: 51 44 884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700