Autor: Maarit Eerme • 8. aprill 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Amazon tuli välja kodudesse kleebitavate tellimisnuppudega

Veebikaubamaja Amazon tuli välja kodudesse kleebitavate bränditud majapidamistoodete tellimisnuppudega, kus ühe nupuvajutusega tehakse tellimus ja kaup tuuakse koju.  

Amazon Dash nupul on korduvkasutatav liim ja konks. Mille võib kleepida või riputada enda jaoks sobivasse kohta näiteks kööki, sauna, pesuruumi või sinna, kus klient kasutab enda lemmik tooteid. Kui klient näeb, et toode hakkab lõppema, siis vajutate lihtsalt nupule ja Amazon toimetab kauba kohale, et klient ei peaks ise viimasel minutil kauplusesse jooksma.

Kõik nupud on bränditud ning klient saab valida enda lemmik brändiga nupu.

Kuidas see töötab?

Kleebitavat tellimisnuppu on lihtne paigaldada. klient peab laskma nutitelefoni Amazon app'il ühenduda kodu wifi võrguga, valima välja tooted, mida soovitakse tellida, kui Dash nupule vajutatakse. Pärast ühendamist piisab ainult ühe korra nupule vajutamisest, et teha automaatne tellimus. Amazon saadab tellimuse teate ka nutitelefonile, kus saab siis tellimusest loobuda või seda muuta. Tellimust saab esitada ainult üks kord, kuni tellimus on täidetud. 

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700