Jaga lugu:

Lidl on säästlike soomlaste ostueelistustes jätkuvalt kõrgel kohal

Kuigi Soome juhtivad supermarketi ketid on viimasel ajal omatoodete hindu alla lasknud, hoiab säästlike soomlaste ostueelistustes jätkuvalt esikohta hoopis Saksa päritolu Lidl, kirjutab tarbija24.postimees.ee.

Yle hinnavõrdluse kohaselt hoiab eelmise aastaga võrreldes Lidlist ostev soomlane ostukorvi pealt kokku viis eurot, samal ajal kui S Groupi kaupluse Rainbow toodete ostja säästab 49 eurot ja Kesko Pirkka toodete ostja 24 eurot.

"Me oleme hindasid saanud langetada seetõttu, et oleme suutnud oluliselt muudelt kuludelt kokku hoida," selgitas Ilkka Alarotu, S Group'i tootejuht.  "Püüame hoida hindasid nii madalal kui võimalik, kuid meie eesmärgiks ei ole võistelda Lidliga, kuna me soovime pakkuda võimalikult laia tootevalikut," lisas ta.

Kuigi Soome jaemüügiketid teevad pingutusi kohaliku turuosa suurendamiseks, ei paista neist olevat vastast Lidlile. "Me vähendame oma hindasid, kui see peaks vajalikuks osutuma, selle üle otsustavad turumuutused," sõnas Soome Lidli juht Timo Hansio.

Loe pikemalt tarbija24.postimees.ee

 

 

 

 

Jaga lugu:
Seotud lood
KAUBANDUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad kaubandusteemalised uudised igal nädalal enda postkasti.

Kaubandus.ee toetajad:

Enimloetud
Maarit Eerme
Maarit EermeKaubandus.ee juht-toimetajaTel: 51 44 884maarit@kaubandus.ee
Cätlin Puhkan
Cätlin PuhkanKaubandus.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700catlin.puhkan@aripaev.ee

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt