Autor: Maarit Eerme • 27. mai 2015

Statoil võtab tööle ligi sada suveabilist 

Eesti juhtiv mootorikütuste ja esmatarbekaupade jaemüüja Statoil Fuel & Retail Eesti AS võtab suvel Tallinna teenindusjaamadesse tööle ligi sada hooajatöötajat.

“Statoilis töötanud inimesi hinnatakse tööjõuturul kõrgelt ning meie juures saadud kogemused viivad tulevikus väärikate töökohtadeni nii meie organisatsioonis kui ka mujal,” ütles Statoili personalidirektor Hedi Nurme-McDonald. “Väljaspool Tallinna elavatele inimestele on see hea võimalus veeta tulus suvi pealinnas ning kasutada paindliku töögraafiku eeliseid.”

Nurme-McDonaldi sõnul pakub Statoil väljaspool Tallinn-Harjumaa piirkonda müüja-klienditeenindaja töökohale võetud kandidaatidele  lisaks konkurentsivõimelisele palgale ka tasuta majutust ning kompenseerib kojusõidu kaks korda kuus.

Kõik suvetöötajad läbivad põhjaliku koolituse ning asuvad tööle erinevates Statoili täisteenindusjaamades üle pealinna. “Kuigi otsime hetkel hooajalist tööabi, teeme kindlasti suve möödumisel tublimatele ka püsiva töösuhte pakkumise,” lisas Nurme-McDonald. Tema sõnul töötavad suviti kõige suurema koormusega just Tallinna teenindusjaamad, mistõttu värvataksegi praegu lisatöökäsi pealinna.

Statoil Fuel & Retail Eesti AS on juhtiv mootorikütuste ja esmatarbekaupade jaemüüja kokku 46 teenindusjaama ja seitsme Statoil 1-2-3 automaatjaamaga. Ettevõttes töötab ligi 600 inimest, neist 540 teenindusjaamades.

Jaga lugu
Kaubandus.ee toetajad:
Maarit EermeKaubandus.ee juht-toimetajaTel: 51 44 884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700