Autor: Maarit Eerme • 27. mai 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Statoil võtab tööle ligi sada suveabilist 

Eesti juhtiv mootorikütuste ja esmatarbekaupade jaemüüja Statoil Fuel & Retail Eesti AS võtab suvel Tallinna teenindusjaamadesse tööle ligi sada hooajatöötajat.

“Statoilis töötanud inimesi hinnatakse tööjõuturul kõrgelt ning meie juures saadud kogemused viivad tulevikus väärikate töökohtadeni nii meie organisatsioonis kui ka mujal,” ütles Statoili personalidirektor Hedi Nurme-McDonald. “Väljaspool Tallinna elavatele inimestele on see hea võimalus veeta tulus suvi pealinnas ning kasutada paindliku töögraafiku eeliseid.”

Nurme-McDonaldi sõnul pakub Statoil väljaspool Tallinn-Harjumaa piirkonda müüja-klienditeenindaja töökohale võetud kandidaatidele  lisaks konkurentsivõimelisele palgale ka tasuta majutust ning kompenseerib kojusõidu kaks korda kuus.

Kõik suvetöötajad läbivad põhjaliku koolituse ning asuvad tööle erinevates Statoili täisteenindusjaamades üle pealinna. “Kuigi otsime hetkel hooajalist tööabi, teeme kindlasti suve möödumisel tublimatele ka püsiva töösuhte pakkumise,” lisas Nurme-McDonald. Tema sõnul töötavad suviti kõige suurema koormusega just Tallinna teenindusjaamad, mistõttu värvataksegi praegu lisatöökäsi pealinna.

Statoil Fuel & Retail Eesti AS on juhtiv mootorikütuste ja esmatarbekaupade jaemüüja kokku 46 teenindusjaama ja seitsme Statoil 1-2-3 automaatjaamaga. Ettevõttes töötab ligi 600 inimest, neist 540 teenindusjaamades.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070