Autor: Maarit Eerme • 9. juuni 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Pärnus avatakse Ülejõe mini-Rimi

10. juunil kell 12.00 avatakse Pärnus Jannseni 3 Ülejõe mini-Rimi, kus müügipinda 600m² ning sortimendis ligi 5000 toodet.

„Ülejõe mini-Rimi on Eestis juba üheteistkümnes ning oma kontseptsioonilt on mini-Rimid suurte marketite hubasemad ja kompaktsemad variandid. Mini-Rimid sobivad neile, kes tahavad olulised esmatarbe- ja toidukaubad kätte saada kiiresti,“ sõnas Rimi turundus-ja kommunikatsioonijuht Andrija Lilleoja.

„Lisaks Ülejõe mini-Rimile on meil Pärnus töösolevaid plaane veel,“ märkis Rimi Eesti juht Anders Torell. „Hetkel kavandame täiesti uue Rimi kaupluse ehitamist Pikale tänavale, käimas on projekteerimistööd ning ehitusega plaanime alustada järgmisel aastal.“

Rimi Eesti Food AS kauplused kuuluvad Rootsi kapitalil põhineva Rimi Baltic AB kaupluste hulka. Kokku on Rimi Baltic AB-l kolmes Balti riigis 235 kauplust, sealhulgas 40 hüpermarketit (neist 13 Eestis), 64 supermarketit (neist 22 Eestis), 133 odavmüügikauplust (neist 49 Säästumarketit Eestis).  Rimi pakub Eestis tööd ligi 2700 inimesele.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700