Autor: Maarit Eerme • 5. august 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Premia juhatuse esimeheks määrati Aivar Aus

Hiljuti Premia omandanud Baltikumi juhtiv toidutootja Food Union teatas täna, et Premia juhtimise võtab üle Aivar Aus, kelle eesmärgiks saab ettevõtte tugevdamine Food Union grupi integreeritud osana.

“Food Unioni senine edu ja tulevikuplaanid on ennekõike seotud toodete maitse, kohalike kaubamärkide ja tootmiskvaliteediga. Aivar Ausil on piisavalt kogemust ja ekspertteadmisi ennekõike just Premia tootmisprotsessi valdknnas ning ta on seega igati õige inimene juhtima ettevõtte integreerumisprotsessi Food Unioni ulatusliku kasvustrateegia raames,” ütles Food Unioni nõukogu esimees Sergei Beshmelnitski.

„Mul on väga hea meel selle väljakutse üle, millega mulle usaldatakse kogu Premia TKH AS-i juhtimine. Eesmärgid on endised – olla Baltimaades juhtiv jäätise- ja külmutatud kaupade müüja, jätkata edukalt jäätise tootmist Tallinna jäätisevabrikus. Premias on välja kujunenud väga hea meeskond ja tööõhkkond ning sellist meeskonda juhtida on mulle suur au. Usun, et meie tulemused saavad ainult paremaks minna,” ütles Premia uus juhatuse esimees Aivar Aus.

Premia on 22% turuosaga jäätiste segmendis Baltimaade turuliider.

Aivar Aus määrati Premia juhatuse esimehe ametisse alates 5. augustist, kuid võtab ettevõtte juhtimise üle 1. septembril, kui senine juhatus oma ametikohtadelt tagasi astub.

Aivar Aus (52) on töötanud Premias 13 aastat. Ta liitus Premiaga 2002. aastal müügijuhina ning vastutas jäätiste ja külmutatud toidu hulgimüügi eest. Viimase kuue aasta jooksul on Aivar Aus töötanud tootmisjuhina Premia jäätisetehases, kus valmivad jäätiseid viie riigi tarbijatele. Aivar Aus on lõpetanud Tallinna Tehnikaülikooli ning on tegelenud suurema osa oma karjäärist jäätiste ja külmutatud toiduga.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070