• 13.08.15, 17:01
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Viimsis avati valla suurim hüpermarket

Täna avati Viimsi Keskuses Selveri hüpermarket. Valla suurimas poes pakutakse lisaks rikkalikule valikule toidukaupadele ka hulgaliselt igapäevaks vajaliku tarbekaupa.
Viimsi Selver on kaupluseketi 7 hüpermarket. Poes on 3500 ruutmeetrit üldpinda, sellest üle 2500 ruutmeetri võtab enda alla müügisaal. Uues kaupluses töötab 70 inimest ning lettidelt leiab ligi 18 000 erinevat toodet. Kiireks ostlemiseks pakutakse klientidele ka SelveEkspressi iseteeninduskassade võimalusi.
Selveri keti juht Kristi Lomp  märkis, et Viimsis hiljuti avatud kaupluste tõttu on sealne konkurents tihe ning uuel kauplusel tuleb turul selgelt eristuda. „Meie eeliseks on, et asume piirkonna suurimas kaubanduskeskuses, kus nii teised poed, teenusepakkujad, söögikohad kui ka sportimis- ja meelelahutusvõimalused aitavad maja klientidega täita,“ rääkis Lomp.   „Selver ei ole Viimsi elanikele võõras. Paljud valla elanikud on harjunud oma sisseoste tegema teistest Selveri keti kauplustest. Alates tänasest saavad siinsed kliendid võimaluse külastada Selverit oma kodukandis.“ Ta lisas, et kindlasti ootavad tarbijaid avapäevadel paljud huvitavad pakkumised ning samuti saab augusti lõpuni teha kõik SelveEkspressi ostud soodsamalt.
Kaupluse avarat müügisaali ilmestab aga ainukordsena Eestis 22-meetrise ümbermõõduga rändrahn ja Tauno Kangro pronksskulptuur.“
Eesti kapitalil Selveri jaeketti kuulub nüüd 45 kauplust erinevates Eesti piirkondades. Selveri kett kuulub börsiettevõtte Tallinna Kaubamaja Gruppi. Selver annab tööd 2300 inimesele.

Seotud lood

Uudised
  • 23.08.17, 15:53
Viimsi Keskus näitab korralikku käibetõusu
Viimsi Keskuse poolaasta brutokäive kasvas 11 protsenti võrreldes möödunud aastaga, ulatudes ligi 13 miljoni euroni. Keskust külastati 2017. aasta esimeses pooles ligi 870 000 korda ja kokku sooritati üle 910 000 ostu. Külastuste ja ostude arv kasvas vastavalt 6 ja 7 protsenti võrreldes eelmise aasta sama perioodiga.
Uudised
  • 24.11.15, 10:56
Viimsi Keskust on kolme kuu jooksul külastatud ligi 440 000 korda
Viimsi Keskust on esimese kolme kuu jooksul külastatud 432 395 korda ning kokku on sooritatud sel perioodil ligi 394 000 ostu. Keskuse kolme kuu brutokäive ulatub üle 5 miljoni euro. Viimsi Keskus avas uksed Tallinna külje all Haabneemes tänavu augusti keskpaigas.
  • ST
Sisuturundus
  • 15.10.24, 16:14
Advendikalender: kuidas sai lastele loodud kingikogumikust kõigile mõeldud hitt-toode
Advendikalendrid olid eelmisel sajandil peamiselt lastele turustatud viletsavõitu šokolaadiga kommikarbid, mille aknaid avati igal jõulueelsel päeval, lootuses leida kartongi tagant midagi erilist. Ehk oled tähele pannud, et advendikalendrite valik on poelettidel aga igal aastal järjest mitmekesisemaks muutunud. Oma minikingikogumikega on tulnud turule nii mänguasjatootjad, sokikaupmehed, küünlavalmistajad kui ka ilubrändid.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Kaubandus esilehele