Autor: Maarit Eerme • 13. august 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Viimsis avati valla suurim hüpermarket

Täna avati Viimsi Keskuses Selveri hüpermarket. Valla suurimas poes pakutakse lisaks rikkalikule valikule toidukaupadele ka hulgaliselt igapäevaks vajaliku tarbekaupa.

Viimsi Selver on kaupluseketi 7 hüpermarket. Poes on 3500 ruutmeetrit üldpinda, sellest üle 2500 ruutmeetri võtab enda alla müügisaal. Uues kaupluses töötab 70 inimest ning lettidelt leiab ligi 18 000 erinevat toodet. Kiireks ostlemiseks pakutakse klientidele ka SelveEkspressi iseteeninduskassade võimalusi.

Selveri keti juht Kristi Lomp  märkis, et Viimsis hiljuti avatud kaupluste tõttu on sealne konkurents tihe ning uuel kauplusel tuleb turul selgelt eristuda. „Meie eeliseks on, et asume piirkonna suurimas kaubanduskeskuses, kus nii teised poed, teenusepakkujad, söögikohad kui ka sportimis- ja meelelahutusvõimalused aitavad maja klientidega täita,“ rääkis Lomp.   „Selver ei ole Viimsi elanikele võõras. Paljud valla elanikud on harjunud oma sisseoste tegema teistest Selveri keti kauplustest. Alates tänasest saavad siinsed kliendid võimaluse külastada Selverit oma kodukandis.“ Ta lisas, et kindlasti ootavad tarbijaid avapäevadel paljud huvitavad pakkumised ning samuti saab augusti lõpuni teha kõik SelveEkspressi ostud soodsamalt.

Kaupluse avarat müügisaali ilmestab aga ainukordsena Eestis 22-meetrise ümbermõõduga rändrahn ja Tauno Kangro pronksskulptuur.“

Eesti kapitalil Selveri jaeketti kuulub nüüd 45 kauplust erinevates Eesti piirkondades. Selveri kett kuulub börsiettevõtte Tallinna Kaubamaja Gruppi. Selver annab tööd 2300 inimesele.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757