• 06.11.15, 10:40
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

9. novembril toimub Eesti suurim e-ostlemise päev!

Esmaspäeval, 9. novembril toimub teistkordselt Eesti suurim e-ostlemise päev ehk E-smaspäev, kus Eesti E-kaubanduse Liidu liikmed ja erinevad veebipoed teevad klientidele väga häid pakkumisi.
9. novembril toimub Eesti suurim e-ostlemise päev!
E-smaspäeva eesmärgiks on pakkuda tarbijatele 24-tunni jooksul veebipoodides eriti häid soodustusi ja seeläbi suurendada Eesti e-poodide tuntust. Sel aastal osaleb kampaanias 120 e-poodi, osa võtavad mitmed tuntud kaubamärgid nagu Hansapost, ON24, Mylook, Photopoint, Selver, Tradehouse ja paljud teised.
E-smaspäeva idee autorid on Silver Hage ja Matthias Vutt ning esmakordselt toimus E-smaspäev 10. novembril 2014. aastal. „E-smaspäeval pakuvad väga paljud Eesti e-kauplejaid tarbijatele laialdaselt sooduspakkumisi ja tasuta transporti, mis muudavad e-ostlemise veelgi mugavamaks ja atraktiivsemaks,“ selgitas Hage.
2014. aastal tehti E-smaspäeval e-poodides 24-tunni jooksul oste enam kui 137 300€ eest. Tagasiside andnud e-poodidest suurenes enamusel külastatavus rohkem kui 50%, mõne kaupleja e-poe külastajate arv kasvas lausa 600%, mis näitab, et Eesti esimene e-ostlemise päev oli väga edukas.
E-smaspäev toimub iga aasta novembrikuu teisel esmaspäeval. Seekordsed pakkumised avalikustatakse 9. novembril kell 00:00 ning on nähtavad keskööni. Kampaania korraldaja on Eesti E-kaubanduse Liit, mis ühendab enam kui 130 e-kauplejat ja teenusepakkujat.

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 15.10.24, 16:14
Advendikalender: kuidas sai lastele loodud kingikogumikust kõigile mõeldud hitt-toode
Advendikalendrid olid eelmisel sajandil peamiselt lastele turustatud viletsavõitu šokolaadiga kommikarbid, mille aknaid avati igal jõulueelsel päeval, lootuses leida kartongi tagant midagi erilist. Ehk oled tähele pannud, et advendikalendrite valik on poelettidel aga igal aastal järjest mitmekesisemaks muutunud. Oma minikingikogumikega on tulnud turule nii mänguasjatootjad, sokikaupmehed, küünlavalmistajad kui ka ilubrändid.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Kaubandus esilehele