9. märts 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Bigbank ostis UNO Järelmaksu

Bigbank AS ostis oma tütarettevõtte Kaupmehe Järelmaks OÜ ehk UNO Järelmaksu äritegevuse. Alates märtsist pakutakse järelmaksu Bigbanki kaubamärgi alt.

„Olemasolevate klientide jaoks ühinemine muutusi kaasa ei too, pigem toob kahe ettevõtte liitmine kliendile rohkem selgust,“ rääkis Bigbanki järelmaksu osakonna juht Tõnis Mänd. „Klient saab kogu informatsiooni ühest kanalist, meie jaoks on aga ühe kaubamärgi turundamine oluliselt lihtsam. Ühises ettevõttes tõuseb kindlasti teenuse kvaliteet ja kliendiandmete efektiivsem analüüs võimaldab meil kiiremini vastata nii kliendi taotlustele kui ka muudele küsimustele.”

Männi sõnul teeb järelmaksu pakkumine Bigbanki kaubamärgi alt ka partnerite teenindamisel asjaajamise oluliselt lihtsamaks ja arusaadavamaks. „Ühine kaubamärk annab võimaluse kombineerida Bigbanki erinevaid tooteid vastavalt partneri vajadustele.“ 

„Suurema summa korraga välja käimine võib osutuda paljudele üle jõu käivaks, samas jagades kulutusi pikema perioodi peale, muudab see ostu kliendile võimalikuks,“ lausus Mänd. „Järelmaks on soodne võimalus planeerida oma suuremaid kulutusi – näiteks ootamatult töötamise lõpetanud kodutehnika soetamisel. Inimeste tarbimisharjumused on üha mõistlikumad: laenu- ja järelmaksuvõimalusi kasutades tehakse enne lepingu sõlmimist aina põhjalikum eeltöö. Finantsettevõtetele tähendab klientide teadlikkuse kasv suuremat pingutust, et võita kliendi usaldus ja pakkuda talle kvaliteetset teenindust.“

Bigbank AS on Eesti kapitalil põhinev tarbimislaenudele keskendunud spetsiaalpank. Bigbank annab tööd 423 inimesele, sh 193 Eestis, 87 Lätis, 61 Leedus, 33 Soomes, 29 Hispaanias ja 20 Rootsis. 2015. aasta kasum oli 11,2 miljonit eurot, laenuportfelli suurus 326 miljonit eurot. Tähtajalisi hoiuseid oli pangas 2015. aasta lõpu seisuga 257miljoni euro väärtuses

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757