Autor: Kaubandus.ee • 21. märts 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Põles Ehitajate tee Maxima laohoone

Maxima laohoone kustutustööd
Foto: Päästeamet
Esmaspäeval, 21. märtsil, veidi peale südaööd sai Häirekeskus teate põlengust Tallinnas Ehitajate tee 148A juures, kus lahtise leegiga põles tööstushoone katus, kirjutab Postimees.

Kell 00.17 teatati häirekeskusele tulekahjust Tallinnas Ehitajate tee 148, kus põleb Maxima Eesti OÜ-le kuuluv kontori- ja laohoone suurusega 80 korda 60 meetrit. Päästekeskus kinnitas põlengule kõrgeima ehk neljanda astme, keegi viga põlengus ei saanud. 

Põhja päästekeskuse teatel põleb hoone laona kasutatav osa ning bürooruumidest evakueerivad päästjad Maxima arhiivi. Kella 8 ajal hommikul kustutustööd veel kestsid.

Loe pikemalt Postimehest.

Päästeameti teatele lõpetati EHitajate tee 148 asunud laohoone kustutustööd edukalt kell 17.30. 

„Täname kõiki päästeametnikke ja teisi abilisi, kelle jõupingutuste tulemusel põleng likvideeriti,“ lausus Maxima Eesti kommunikatsioonijuht Katja Ljubobratets. „Loodame, et põlengu põhjuste uurimine kulgeb kiirelt ning juhul kui lõplikku kinnitust leiab süütamise kahtlustus, õnnestub uurimisorganitel süüdlane või süüdlased peatselt tabada.“

Ljubobratets palus veelkord vabandust võimalike ebamugavuste pärast ja kinnitas, et hetkel ühtegi viidet inimestele, loomadele või keskkonnale tekitatud kahjule pole. „Hoone juures on alustanud tööd ööpäevaringne valve ja käib piirdetara paigaldus, lähiajal taastatakse ka valgustus,“ selgitas Maxima Eesti kommunikatsioonijuht ettevõtte samme põlengukohal ohutuse tagamiseks.

Hoone, kus toimus põleng, oli viimase aasta jooksul kasutusel laohoonena, kus ladustati kaupluste inventari ja dokumentide koopiaid enne nende lõplikku arhiveerimist.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757