Autor: Kaubandus.ee • 6. aprill 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Euroapteek sai uue juhi

Indrek Ild
Euroapteek OÜ apteekide keti uus tegevjuht on alates 29. märtsist 2016 Indrek Ild, kes eelnevalt töötas pool aastat meediaettevõttes Eesti Meedia turundusjuhina.

Ta on Euroapteek OÜ ja OÜ Baltfarma juhatuse liige. Ild asus ametisse Eno Juuli asemel, kes lahkus Euroapteegist 1. aprillil 2016.

Varasemalt on Ild töötanud 13 aastat AS Starmanis, kus juhtis eri aegadel müügi- ja turundusvaldkonda, olles ka juhatuse liige. 

„Minu eesmärgiks Euroapteegis on eelkõige ettevõtte jätkuv konkurentsivõime tõstmine läbi terviseteenuste süsteemi tugevdamise farmaatsiavaldkonnas  ja teeninduskvaliteedi jätkuv tõstmine,“ lausus Indrek Ild.

Euroapteegi Eestis tegutseva ettevõtte käive kasvas möödunud aastal  8%  jõudes 27 miljoni euroni (ilma km-ta).

Euroapteek alustas Eestis tegevust 2004. aastal, avades oma esimese apteegi Tallinnas. Tänase seisuga on Euroapteegil 43 apteeki ka kokku ligi 300 töötajat. Ettevõte omab üle 9% turuosa ja jätkab oma positsiooni edasist tugevdamist.

Euroapteegi ketti Eestis, Lätis, Leedus, Poolas ja Ukrainas kuulub 440 apteeki, mis teenindavad aastas üle 30 miljoni kliendi.

Euroapteegi Grupis töötab rohkem kui 2700 inimest.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700