7. aprill 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Aasta Turvatöötaja 2015 on Kaubamajale tagasi toonud 18 000 euro väärtuses kaupa

Aasta turvatöötaja 2015 Merilin Algma
Foto: Eesti Turvaettevõtete Liit
7. aprillil kuulutas Eesti Turvaettevõtete Liit Aasta Turvatöötajaks 2015 Merilin Algma Viking Security AS’ist, kes tagab turvalisust Tallinna Kaubamajas.

"Tallinna Kaubamajas turvalisust tagavat Merilini võib kõhklemata nimetada kaubandusturvalisuse tipp-professionaaliks. Muljetavaldav on ka tema tööstaaž – turvatöötaja kutsetunnistus on tal aastast 2006. Enam kui 220 õiguserikkujat avastanud ning kliendile rohkem kui 18 000 euro väärtuses kaupa tagasi toonud – need on ilmekad näitajad Kaubamaja turvameeskonna nurgakivi Merilini töösse pühendumisest. Merilin on eeskujuks kõikidele oma kolleegidele, aidates kujundada meeskonnas head kõrge motivatsiooniga tööõhkkonda," iseloomustas žürii.

Eesti Turvaettevõtete Liit soovib tunnustada parimate valimisega valdkonna tavatöötajaid, kes panustavad juuretasandil turvalisusesse ja on turvaettevõtluse alustalad. Lisaks Aasta Turvatöötaja tiitlile antakse välja ka Aasta Turvatehniku tiitel.

Loe turvavaldkonna parimatest pikemalt Äripäeva teemaveebist kinnisvarauudised.ee.

 

Eesti Turvaettevõtete Liidu tegevdirektor Kaupo Kuusik ja Aasta Turvatöötaja Merilin Algma
Foto: Lauri Leet
Kaubandus.ee toetajad:
Maarit EermeKaubandus.ee juht-toimetajaTel: 51 44 884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700