9. mai 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Rootsi ICA testib otse külmikusse tarnet

Rootsi suurim toidukaupade kett ICA testib otse külmikusse tarnet
Autor: kuvatõmmis

Rootsi suurim toidukaupade kett ICA alustas Rootsis pilootprojektiga, mille eesmärgiks on muuta internetist toidukaupade ostmine veelgi mugavamaks.

Koostöös nutika kodu start-up’iga Glue, kes toodab nutikaid digitaalseid lukke, mida on võimalik paigalda korteri või maja uksele. See tähendab seda, et kliendile toimetatakse internetist ostetud toidukaup koju ning ostukotid pakitakse lahti köögi töölauale, külmikusse ja sügavkülma, kui klienti ennast kodus ei ole.

Kuidas see töötab?

Kui korteri või maja uksele on paigutatud Glue Smart Lock, siis uks avaneb nutitelefoni kaudu. See võimaldab PostNord kulleril, kes on eelnevalt saanud kliendi heakskiidu ja digitaalse võtme, siseneda kliendi koju ja pakkida ICAst ostetud toidukotid lahti.

Tagajärjed

See initsiatiiv muudab kliendile kauba kojutarne veelgi mugavamaks, kuna klient ei pea ise kauba tarne hetkel kodus olema ja kaupa vastu võtma ning toidukotte lahti pakkima. Kuid seal on ka mõningad turvalisuse küsimused: võõra inimese laskmine enda koju, kui ennast ei ole kodus ning investeering Glue Smart Lock’i.

Jaga lugu
Kaubandus.ee toetajad:
Maarit EermeKaubandus.ee juht-toimetajaTel: 51 44 884
Merilin MerilaKaubandus.ee toimetaja Tel: 5 105 933
Cätlin PuhkanKaubandus.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700