19. mai 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Club One püsikliendiprogrammil on 2 miljonit liiget 88 riigist

Club One kliendikaart kehtib Tallinki ja Silja Line laevadel
Foto: Raul Mee
Tallinki ja Silja Line’i kaubamärkide all tegutseva reisilaevafirma Tallink Grupp AS-i püsikliendiprogrammi Club One liikmete arv on ületanud kahe miljoni piiri, tõustes sellega regiooni suurimaks.

“Club One liikmete märkimisväärne arv näitab usaldust meie firma ja teenuste vastu. Club One programmiga pakume erilist tähelepanu ja mitmesuguseid eeliseid meie sagedastele ja pikaaegsetele klientidele. See programm on kasulik mõlemale osapoolele – oma kliente kuulates teame edasi arendada oma teenuseid ning meie lojaalsusprogrammiga liitudes saavad kliendid osa paljudest headest pakkumistest,” ütles AS-i Tallink Grupp müügi- ja turundusjuht Margus Hunt.

Club One püsikliendiprogramm loodi 7. mail 2007. aastal ning juba 2011. aastaks koondas see miljonit inimest üle maailma. Viimase aasta jooksul tõusis kliendibaas enam kui 10 protsendi võrra. Enamus liikmetest on pärit Läänemere piirkonna riikidest: Soomest, Eestist, Rootsist ja Lätist. Kokku on liikmeid 88 erinevast riigist, sealhulgas näiteks ka Hiinast, Kanadast ja Indiast.

2016. aastast alates on programmiga liitumine tasuta.

AS Tallink Grupp on Läänemere põhjaosa juhtivaid reisilaeva- ja kaubaveo ettevõtteid, mille laevastik koosneb 15 alusest ning mis teenindab kuut erinevat laevaliini. Ettevõte teenindab aastas kuni 9 miljonit reisijat ning annab tööd ligi 7000 töötajale. 2017. aastal toob ettevõte Helsingi-Stockholmi liinile uuendusliku LNG kiirlaeva Megastar, mis tähistab uue keskkonnaohutu ajastu algust selles erakordselt tiheda laevaliiklusega piirkonnas.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757