Autor: Kaubandus.ee • 7. juuni 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kütusemüüja Neste võttis üle kaks Hermeliini tanklat Irus ja Linnamäe teel Tallinnas.

Neste Iru jaam
Foto: Neste Eesti
Möödunud nädala lõpus alustas Neste Eesti teenindamist varasemalt Hermeliini nime kandnud tanklates. Neljapäeval 2, juunil avati uuenenud Iru tankla Viimsi vallas, aadressil Narva mnt 219 ning 3. juunil avati tankla Lasnamäel, aadressil Linnamäe tee 40.

„Uus Neste Iru jaam võimaldab senisest oluliselt mugavamad tankida meie klientidel, kes liiguvad peamiselt Muuga ja Maardu suunal. Esimeste päevade kliendikülastused annavad kinnitust, et Neste jaam oli selles piirkonnas ammu oodatud“ rõõmustab Neste Eesti peadirektor Ivar Kohv ja lisab, et plaanis on veelgi investeerida jaamade võrgu arendamisse ning avada sel aastal veel lisaks kaks uut jaama.

Neste Eesti AS on üks suurimaid vedelkütuste jae- ja hulgimüüjaid Eestis kes alustas oma tegevust 1989 aastal. Kokku opereerib Neste Eestis 57 automaatjaamaga ning omab hinnangulist turuosa 23%. Maksu- ja Tolliameti andmetel oli Neste 2015. aastal suurim maksumaksja Eestis. TNS Emori 2015 aasta soovitusindeksi uuringu järgi on Neste klientide poolt enim hinnatud tanklakett Eestis.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757