6. juuli 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Goldtime hakkas müüma Eesti disainerite ehteid

Viru Keskuse Goldtime kaupluse Eesti Ehtedisaini erisektsioon
Foto: Maarit Eerme
5. juulil avati pidulikult Viru Keskuse Goldtime kaupluses Eesti ehtedisainerite erisektsioon.

Goldtime kauplusteketi omanik ja tegevjuht Indrek Peterson rääkis, et nad võtsid Eesti disainerite ehted müüki, kuna kliendid soovivad väga palju saada kodumaist disaintoodet „Meie kui turuliidri kohus on trendiga kaasa minna,“ ütles Peterson.

Eesti Ehtedisaini sektsioonis on esindatud mainekate ehteloojate Tanel Veenre, Birgit Skolimowski, Sofia Halliku ning kaubamärkide Lummus ja Wooch kollektsioonid. Lisaks lõi Tanel Veenre ka Goldtime’ile erikollektsiooni „Rõõmupisarad“.

Peterson lisas, et hetkel sai disainerite valik tehtud just nende tuntuse põhjal. „Oleme avatud ka uutele ettepanekutele, et tulevikus sortimenti laiendada või uuendada uute Eesti disain ehetega.“

Eesti ehtedisaini leiab hetkel Viru Keskuse ja Tasku keskuse Goldtime’ist ja Rocca al Mare kauplusest K.U.L.D.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700