31. august 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Millistel kaubandusettevõtetel on kõige rohkem raha?

Autor: Erik Prozes

Eesti Ekspress reastas avalike aruannete põhjal Eesti ettevõtted, millel oli eelmise majandusaasta lõpus kõige rohkem raha pangaarvetel või kassas. Kes on need kolm kaubandusettevõtet, kellel on kõige rohkem raha?

Sajal Eesti rahakaimal ettevõttel lebas mullu kontodel või sularahakassades kokku ligi 1,9 miljardit eurot ning see arv kasvas aastaga koguni 38 protsenti. 

Jaekettidest on Maximal ainuüksi sularahana kassades ja pangakaartidel 3,2 miljonit eurot – rohkem kui konkurentidel.

Circle K arvetel seisnud 223,6 miljonist eurost valdav osa oli kontserni finantskeskuse vahendid. See Tallinnas asuv keskus toimib kui sisepank, mille ühele kontole on koondatud kõikide kontserni Baltikumi ja Skandinaavia ettevõtete raha.

Loe pikemalt Eesti Ekspressist.

Jaga lugu
Kaubandus.ee toetajad:
Maarit EermeKaubandus.ee juht-toimetajaTel: 51 44 884
Merilin MerilaKaubandus.ee toimetaja Tel: 5 105 933
Cätlin PuhkanKaubandus.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700