31. august 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Millistel kaubandusettevõtetel on kõige rohkem raha?

Foto: Erik Prozes
Eesti Ekspress reastas avalike aruannete põhjal Eesti ettevõtted, millel oli eelmise majandusaasta lõpus kõige rohkem raha pangaarvetel või kassas. Kes on need kolm kaubandusettevõtet, kellel on kõige rohkem raha?

Sajal Eesti rahakaimal ettevõttel lebas mullu kontodel või sularahakassades kokku ligi 1,9 miljardit eurot ning see arv kasvas aastaga koguni 38 protsenti. 

Jaekettidest on Maximal ainuüksi sularahana kassades ja pangakaartidel 3,2 miljonit eurot – rohkem kui konkurentidel.

Circle K arvetel seisnud 223,6 miljonist eurost valdav osa oli kontserni finantskeskuse vahendid. See Tallinnas asuv keskus toimib kui sisepank, mille ühele kontole on koondatud kõikide kontserni Baltikumi ja Skandinaavia ettevõtete raha.

Loe pikemalt Eesti Ekspressist.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757