Autor: Kaubandus.ee • 24. november 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Coop avas uue kontseptsiooniga Maksimarketi

Foto: Coop Eesti
Coop Eesti avas täna Lasnamäel uudse kontseptsiooniga Maksimarketi koos Baltikumis ainulaadse Nutikassaga hübriidlahendusega.

Coop Eesti arendusdirektori Priit Petersoni sõnul on uuendatud kaupluses kasutatud toidukaupluste maailma kõige uuemaid trende. „Esmakordselt oleme loonud hüpermarketisse eraldi teekonna lõunasöögi ostjatele koos Nutikassa lahendusega, võimaldades seeläbi kiirete ostude tegijatel hoida kokku arvestatavat aega,“ ütles Peterson. „Näiteks saavad lõunaostjad kiirelt kätte nii salati, sooja toidu, värsked küpsetised ning sooja kohvi ilma, et peaks tervele kauplusele ringi peale tegema,“ lisas ta.

Uue kontseptsiooni hulka kuulub ka lisaks Eesti väiketalunike sortiment ning unikaalsed Coop Eesti erinevate ühistute kodumaised omatooted.

Uuenenud Maksimarketis on Petersoni sõnul ümber planeeritud ka toidu ja tööstuskaupade paigutused ning selleks on kaupluses loodud erinevad fookuspunktid ilumaailmale, kodumaailmale, laste maailmale, gurmee toodetele jne. „Oleme enam kui 5000 ruutmeetrisel müügipinnal loonud n-ö osakonnad, et kliendil oleks lihtsam sedavõrd suure sortimendiga kaupluses orienteeruda,“ lisas Peterson.

Ainsana Baltikumis on uues kaupluses kasutusele võetud Nutikassa hübriidlahendus, tänu millele saab klient lisaks traditsioonilisele kassale kasutada omal valikul nii puldiga iseostlemissüsteemi kui ka iseteeninduskassat, kus on ühtlasi võimalik tasuda sularahaga.

Lasnamäe Maksimarketis alustati ulatuslikke hoone ja kaupluse renoveerimistöid septembri lõpus ning investeeringute maht oli ca 2 miljonit eurot. Lisaks kauplusele renoveeris keskuse omanik ka hoone fassaadi, mille lõplikud tööd valmivad detsembri alguses.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757