28. november 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

TOP 100 edukaimad kaupmehed

Foto: Pixaby
28. novembril ilmuv Eesti Edukaimate Ettevõtete TOP100 selgitab välja kõige edukamad suurfirmad, kelle seas moodustab neljandik kaubandusettevõtted.

Siinkohal toongi välja Eesti ettevõtete TOP100 seast edukaimat kaubandusettevõtet.

Antoni Trade OÜ (koht suures tabelis 4) – hulgikaubandusKesko Senukai Estonia AS (koht suures tabelis 13) – kaubandusNord Cocoa OÜ (koht suures tabelis 32) – hulgikaubandusPaulig Coffee Estonia AS (koht suures tabelis 33) – hulgikaubandusLasita Maja AS (koht suures tabelis 34) – hulgikaubandusTallinna Kaubamaja Grupp AS (koht suures tabelis 38) – kaubandus OG Elektra AS (koht suures tabelis 45) – jaekaubandusASSA ABLOY Baltic AS (koht suures tabelis 53) – hulgikaubandus Allium UPI OÜ (koht suures tabelis 56) – hulgikaubandusSandman Grupi AS (koht suures tabelis 58) – hulgikaubandusRRLektus AS (koht suures tabelis 60) – jaekaubandusESPAK AS (koht suures tabelis 63) – hulgikaubandusSilberauto AS (koht suures tabelis 64-65) – hulgikaubandusMaag Grupp AS (koht suures tabelis 64-65) – hulgikaubandusValga Puu OÜ (koht suures tabelis 66-67) – hulgikaubandusAuto 100 AS (koht suures tabelis 68) – hulgikaubandusBaltliner OÜ (koht suures tabelis 72-73) – hulgikaubandusEesti Viljasalv OÜ (koht suures tabelis 75) – hulgikaubandusMecro AS (koht suures tabelis 79) – kaubandusKARIA OÜ (koht suures tabelis 85) – hulgikaubandusBaltic Agro AS (koht suures tabelis 87) – hulgikaubandusScandagra Eesti AS (koht suures tabelis 88) – hulgikaubandusPõldma Kaubanduse AS (koht suures tabelis 90) – jaekaubandusHebron OÜ (koht suures tabelis 96-97) – hulgikaubandusArrow Electronics Estonia OÜ (koht suures tabelis 99) - hulgikaubandus

Vaata täispikka Eesti ettevõtete TOP100 aastal 2015 nimekirja Äripäevast.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070