24. jaanuar 2017

Põhjakeskuse parim kauplus on Sportland

Põhjakeskuse Sportlandi meeskond
Autor: Põhjakeskus

Rakvere Põhjakeskus tunnustab iga aasta jaanuarikuus möödunud aasta tulemuste põhjal keskuse parimaid kauplusi. Aastal 2016 saavutas suurepärase tulemuse spordi- ja vabaajakauplus Sportland.

Parim kauplus selgub erinevate parameetrite hindamisel. Arvesse võetakse klienditeeninduse taset testostude tulemuste alusel, käibetõusu võrreldes eelneva aastaga, osavõttu kampaaniatest ja keskuse sisereeglite täitmist. Parimat kauplust on valitud 2009. aastast.

Rakvere Põhjakeskuse 2016. aasta kauplustevahelisel konkursil „Parim Põhjakeskuse kauplus“ oli teist aastat järjest parim spordi- ja vabaajakauplus Sportland. Kaupluse juhataja Kattre Sokolovi sõnul on suurepärase tulemuse võti heades kolleegides, “Töötajaid tuleb väärtustada,“ kommenteeris ta. Rõõmsameelne Sportlandi kollektiiv sai auhinnaks 1500 € väärtusega reisitšeki. Sihtkoht valitakse välja üheskoos. Võitjale järgnesid Kika Lemmikloomapood ja E-Sigaretipood.

Lisaks parimale Põhjakeskuse kauplusele tunnustatakse mitme erineva kategooria tublimaid ja jagatakse eripreemiaid. Teiste seas valitakse meeldivaima teenindusega kauplus sotsiaalvõrgustiku kasutajate hinnangul. Kolmandat aastat järjest saavutas ülekaaluka tulemusega esikoha rõivakauplus Denim Dream, kellele järgnesid spordi- ja vabaajakauplus Rademar ning elektroonikakauplus Euronics.

Põhjakeskus on Lääne-Virumaa suurim kaubanduskeskus, kus on 80 kauplust ja teeninduskohta, sh. Rimi Hüpermarket ja K-rauta ehitusmaterjalide kauplus.

Jaga lugu
Kaubandus.ee toetajad:
Maarit EermeKaubandus.ee juht-toimetajaTel: 51 44 884
Merilin MerilaKaubandus.ee toimetaja Tel: 5 105 933
Cätlin PuhkanKaubandus.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700