24. jaanuar 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Põhjakeskuse parim kauplus on Sportland

Põhjakeskuse Sportlandi meeskond
Foto: Põhjakeskus
Rakvere Põhjakeskus tunnustab iga aasta jaanuarikuus möödunud aasta tulemuste põhjal keskuse parimaid kauplusi. Aastal 2016 saavutas suurepärase tulemuse spordi- ja vabaajakauplus Sportland.

Parim kauplus selgub erinevate parameetrite hindamisel. Arvesse võetakse klienditeeninduse taset testostude tulemuste alusel, käibetõusu võrreldes eelneva aastaga, osavõttu kampaaniatest ja keskuse sisereeglite täitmist. Parimat kauplust on valitud 2009. aastast.

Rakvere Põhjakeskuse 2016. aasta kauplustevahelisel konkursil „Parim Põhjakeskuse kauplus“ oli teist aastat järjest parim spordi- ja vabaajakauplus Sportland. Kaupluse juhataja Kattre Sokolovi sõnul on suurepärase tulemuse võti heades kolleegides, “Töötajaid tuleb väärtustada,“ kommenteeris ta. Rõõmsameelne Sportlandi kollektiiv sai auhinnaks 1500 € väärtusega reisitšeki. Sihtkoht valitakse välja üheskoos. Võitjale järgnesid Kika Lemmikloomapood ja E-Sigaretipood.

Lisaks parimale Põhjakeskuse kauplusele tunnustatakse mitme erineva kategooria tublimaid ja jagatakse eripreemiaid. Teiste seas valitakse meeldivaima teenindusega kauplus sotsiaalvõrgustiku kasutajate hinnangul. Kolmandat aastat järjest saavutas ülekaaluka tulemusega esikoha rõivakauplus Denim Dream, kellele järgnesid spordi- ja vabaajakauplus Rademar ning elektroonikakauplus Euronics.

Põhjakeskus on Lääne-Virumaa suurim kaubanduskeskus, kus on 80 kauplust ja teeninduskohta, sh. Rimi Hüpermarket ja K-rauta ehitusmaterjalide kauplus.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757