29. märts 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Jaekettide-tootjate-hulgikaupmeeste ühisseminar "Kuidas jaekettidega edukalt koostööd teha?"

Foto: Raul Mee
28. märtsil toimus Apollo Mustamäe kinos kuues jaekettide-tootjate ja hulgikaupmeeste ühisseminar "Kuidas jaekettidega edukalt koostööd teha?". Vaata meeleolukat galeriid.

Seminaril räägiti erinevate osapoolte omavahelisest koostööst ning paremate läbimüükide saamisest. Juttu tuli planeerimisest, private labelist ning toimus ka kolm vestlusringi: piiriäärse kaubanduse mõju, suurte jaekettide ostudirektorite vestlusring ning piiratud müügipinnaga jaemüüjate vestlusring. 

Seminari modereeris Toiduliidu juhataja Sirje Potisepp.

Esinejate kingitused panid välja: Loodusvägi, Liviko, Baltic Business Partners, Sales-Star, GKR Trade, Saaremaa Piimatööstus, Valio Eesti, DGM Shipping, Salvest, Rannarootsi Lihatööstus, Mattias Cafe, Eesti Pagar, Kalev

Kohvipausi ajal esitlesid oma tooteid: Saarioinen Eesti, Marta Pagar, Eesti Pagar, Eesti Kalakasvatajate Ühistu, Aariber, Heyday Organic, Sales-Star

Osalejatele pakkusid veel kosutust Rhumveld Baltic, Miecys Pharma ning Värska Vesi.

Veel täname toetajaid koostöö eest Aquaphor, Laomaailm, Meediagrupi, Elbest Kaubandus, Sales-Star ja Rhumveld Baltic. 

Lisaks suured tänud veel kõikidele osalejatele, esinejatele, vestlusringi juhtidele ning korraldusmeeskonnale.

Vaata kogu galeriid - nähtaval vaid väike osa. Pilte kokku 122.

 

Foto: Raul Mee
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070