Autor: Liina Laks • 3. aprill 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Apranga kasvatas esimeses kvartalis käivet

Foto: EPA
Täna avaldas rõivakontsern Apranga esimese kvartali tulemused, millest selgub, et eestlased ostavad aina rohkem leedukate poodide kaupa.

Apranga märtsi käive oli 16,1 miljonit eurot – kasv võrreldes möödunud aasta sama ajaga oli 11,5 protsenti. Kolme kuu jaekäive oli kokku 47,8 miljonit eurot, mis oli 8,4 protsenti suurem kui mullu esimeses kvartalis. Riikide lõikes oli käibe kasv järgmine: Lätis 4,6; Leedus 6,5 ning Eestis lausa 21,8 protsenti.

Selle aasta esimese kolme kuuga renoveeris Apranga Group kaks kauplust: Kaunase Akropolise Bershka kaupluse ning kaupluse Riia Spice'i kaubanduskeskuses.

Esimese kvartali seisuga on Aprangal Balti riikides 183 kauplust.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757