6. juuli 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Marsi toodete edasimüüjaks sai Sanitex

Foto: Dailymail
Maailma ühe suurima maiustuste ja loomatoidu valmistaja Mars toodete edasimüüja Eestis on alates juunikuust Sanitex, teatas ettevõte.

Mars tooteportfelli kuuluvad tuntud maiustuste kaubamärgid Snickers, Twix, Bounty, Mars, Milky Way, M&M’s, Orbit, Skittles, Lockets, Uncle Ben´s valmistoidud ning Pedigree, Chappi, Kitekat, Whiskas ja Sheba loomatoidud. Mars on maailma üks suurimaid pereettevõtteid, mis on asutatud 1911. aastal Ameerika Ühendriikides.

Sanitex on Baltimaade toidu- ja esmatarbekaupade hulgimüügi-, distributsiooni- ja logistikakontsern, mis asutati 1992. aastal Leedus. Ettevõte laienes 2005. aastal Lätti ning 2010. aastal Eestisse. Sanitex pakub tööd rohkem kui 3000 inimesele, teeb koostööd enam kui 600 tootjaga ja teenindab pea 32 000 klienti kõigis Baltimaades. Ettevõte pakub distributsiooni-, müügi- ja logistikateenuseid kohalikele ja rahvusvahelistele tootjatele nagu Procter&Gamble, Mars, Mondelez, Bonduelle, Kellogg's, Estrella, Philip Morris, JTI, Paulig, SCA, Gallina Blanca jpt.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757