Autor: Merit Võigemast • 31. mai 2024

Jaekettide palgaraport: kes maksab teenindajatele kõige rohkem?

Tallinnas algavad teenindajate brutotöötasud 880 eurost, millele lisandub tulemustasu ning taseme korral on töötasu märgatavalt kõrgem, tunnistas Rimi Eesti personalijuht Jaanika Raudam.
Rimis töötab suurusjärgus tuhatkond teenindajat.
Foto: Andres Teiss www.teissphoto.com [email protected]

Rimi oli üks kaheksast Eesti jaeketist, kes nõustus rääkima klienditeenindajate töötasudest ning tänastest väljakutsetest poetöötajatega üldse. Ajakirjaniku päringule vastamata jättis ainsana AS OG Elektra ehk Grossi Toidukaubad.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700