Autor: Merit Võigemast • 27. veebruar 2024

Grossi Toidukaubad juht: tarbijate ostujõud hakkab taastuma

Mõned väiksemad eksklusiivsemate kaupade tootjad on pidanud tegevuse lõpetama, kommenteeris turul toimuvaid muudatusi seoses majanduse jahtumisega AS OG Elektra ehk Grossi Toidukaubad jaeketi tegevjuht Raigo Mõlder.
Grossi Toidukaubad juht Raigo Mõlder uskus, et 2024. teises pooles ostujõud taastub.
Foto: Rauno Volmar

Mõlder selgitas, et siiski ei ole suurem osa tarnijatest oma tegevust lõpetanud - saavad kuidagimoodi hakkama. „Meie näeme, et on ikka raske küll. Kuna kõik hinnad on tõusus, tekib sealt ka suur surve palkade tõstmisele, ka tootjatel. Mõlderi sõnul on hinnasurve väljamüügihindadele väga suur, samas ei ole sisseostuhinnad languses. „Tarnijad on hädas, et ei saa hinnasurvega kaasa tulla,“ ütles ta.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757