Autor: Merit Võigemast • 21. märts 2024

Poemüüja ametikohale joostakse tormi

Klienditeenindajate ikaldus on läbi, töötajaid jagub jaekaupmeeste sõnul kassadesse piisavalt ja jääb isegi üle, selgus vestlusest kümmekonna suurema poepidajaga. Töötukassa andmed ennustavad aga, et rebimine müüjakohtade pärast alles algab.
Poemüüja ametikohale joostakse tormi.
Foto: Andres Teiss www.teissphoto.com [email protected], Andres Teiss www.teissphoto.com
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757