Autor: Esme Kassak • 4. juuli 2024

Ülemiste keskus: külastajate kasvavate vajadustega kerkib ka keskuste vastutus

Kaubanduskeskuste olulisus külastajale aina kasvab: ühe katuse all tahetakse saada tehtud kõik toimingud. Ülemiste keskus tugineb uute suundade ja projektide arendamisel ka jätkusuutlikkuse strateegiale.
Asudes teede ristumise kohas nii linnaelaniku kui ka kaugemalt tulija jaoks peab Ülemiste keskus mitmekesiste teenuste pakkumist väga oluliseks.
Foto: Raul Mee

Saates “Jätkusuutlik ja roheline” on fookuses kaubanduskeskuse roll ümbritseva looduse ja kogukonna suhtes. Kaubanduskeskuse kasvavast olulisusest ja selle kestlikust majandamisest räägib lähemalt Ülemiste keskuse turunduse ja vastutustundliku ettevõtluse valdkonna juht Tiia Nõmm.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700