Autor: Siim Sultson • 2. juuli 2024

Kaubanduspinnad otsivad uut nägu ja hingamist

Monofunktsionaalsetel kaubanduskeskustel terendub ees täielik teisenemine: tegevusskaala laiendamisest kuni otstarbe muutmiseni või siis äärmisel juhul mahalammutamiseni.
T1 tegevjuht Tarmo Hõbe näitab valdkonna suunda.
Foto: Mihkel Maripuu

Kinnisvarauudised.ee vahendab, et pea kuua aja eest märkis EfTEN Capitali tegevjuht Kristjan Tamla büroopindade mitmevarjundilist olukorda kirjeldades, et paralleelselt on fond enda hallatavates hoonetes “... selgelt rahul ka kaubandusega. Eelkõige on juba aastaid hästi toiminud elukvartalites baseeruvad keskused (EfTENi näitel näiteks Mustika ja Magistrali Tallinnas). Lisaks ka pealinnadest väljaspool olevad keskused, millele antud piirkonnas sisuliselt suurt konkurentsi pole. Meie puhul näiteks Viljandis Uku keskus, Siaulias Saules Miestas.”

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700