Autor: Stiine Reintam • 1. juuli 2024

Ostukeskused teenivad kaunist kasumit, kuid inimesed ostavad endiselt vähe

Eesti suurimate kaubanduskeskuste jaoks möödus eelmine aasta üpriski positiivselt ‒ tehti rekordeid ning kasumid kasvasid korralikult.
Ülemiste keskuse juht Guido Pärnits.
Foto: Liis Treimann

Ülemiste keskuse jaoks läks eelmine aasta edukalt ‒ müügitulu oli mullu 17,86 miljonit eurot, tunamullu aga 16,4 miljonit eurot. Ärikasumit teeniti 23,7 miljonit eurot ning puhaskasumiks kujunes 14,6 miljonit eurot, mis kasvas aastaga kaks korda, vahendab Äripäev.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700