21. juuli 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Reisikorraldaja Kidy Tour kasvatas turuosa kolmandikuni

Kidy Tour’i tegevdirektor Gvidas Aukštuolis.
Foto: Kidy Tour
Juunis külastas Türgit üle 4500 eestlase, kellest rohkem kui kolmandik ehk üle 1600 inimese reisis riiki reisikorraldaja Kidy Tour vahendusel, mis laienes Eestisse vähem kui aasta tagasi.

Kidy Tour’i tegevdirektori Gvidas Aukštuolise sõnul on Kidy Tour end turul võrdlemisi lühikese ajaga tõestanud, mida kinnitab ka eestlaste hulgas eelistatumaks Türgi reiside korraldajaks tõusmine. “Antud tulemuste põhjal võime öelda, et eestlased on meid kui usaldusväärset reisikorraldajat omaks võtnud. Seda näitab ka meie klientide tagasiside põhjal saadud  soovitusindeks, mis on 77 protsendiga väga kõrgel tasemel,” kommenteeris Aukštuolis.

Kui eelmisel aastal reisis Kidy Tour’iga kokku 8700 eestlast, siis sel aastal plaanib ettevõte reisijate arvu kahekordistamist. “Näeme, et sel aastal reisib meie vahendusel ligi 30 000 inimest Eestist ja Leedust,” lisas Aukštuolis. 

“Hetkel keskendume äri ja turuosa stabiilsele suurendamisele mõlemal turul. Juunis kuulus meile Eestis 36 protsenti Antalya suuna tellimuslendudest, millega olime antud sihtkoha liidrid,” rääkis Aukštuolis.

Leedus ja Eestis tegutsev reisikorraldaja Kidy Tour kuulub Ida-Euroopa suurimale lennundussektori valdusühingule Avia Solutions Group, kelle aktsiad on noteeritud Varssavi börsil. Vilniusest lennutab ettevõte reisijaid Antalyasse (Türgi), Tallinnast Hurghadasse (Egiptus) ja Antalyasse (Türgi). Kidy Touri korraldatavaid reise saab tellida enam kui 300 reisibüroost üle Eesti ja Leedu.

 

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757