Autor: Kaubandus.ee • 3. oktoober 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Cinamon alustab Tartu kino uuendamist

Cinamoni uus visuaalne identiteet
Foto: SaarnakVisuals
Cinamoni kinokett alustab Tartu Tasku keskuse kino renoveerimist, et pärast värskenduskuuri avada seal uudse sisekujunduse ja tipptasemel tehnikaga kogu Balti regiooni kõige moodsam kobarkino.

“Kindlasti on oluline üle rõhutada, et renoveerimistööde ajaks jääb kino külastajatele ka avatuks, sest kinosaalid saavad värskema, mugavama ja moodsama välimuse järk-järgult,” lausus Cinamon Holdingu juht Tatiana Tolstaya. “Tartu Cinamonist saab meie kõige esimene uue kontseptsiooni järgi rajatud kino, mille me avame täismahus järgmise aasta veebruaris.”

Cinamon investeerib oma Tartu kino uuendamisesse ligi 2 miljonit eurot, millega ühtlasi algab suuremahulisem Cinamoni kinosaalide renoveerimisprojekt kõigis kolmes Balti riigis. Tuleval aastal läbib täieliku värskenduse Cinamoni kino Leedus Kaunases ning 2019. aastal Lätis Riias ja Liepajas.

“Nii nagu kõik meie uued kinod Tallinnas ja Helsingis, nii ka kõik renoveeritavad kinod Eestis, Lätis ja Leedus, ehitatakse uue kontseptsiooni järgi," ütles Cinamon Holdingu kommertsdirektor Toomas Luhats. Saalidesse tulevad tipptasemel toolid ja laserprojektorite süsteem. Luhatsi sõnul pööravad nad suurt tähelepanu mugavusele kogu kinos tervikuna – alustades õdusast sisekujundusest ning lõpetades uute lahendustega iseteenindavates piletikassades ja snäkilettides. “Selle uue kontseptsiooniga muudame Cinamoni kõige moodsamaks kinoketiks kogu Balti regioonis.”

Cinamoni uue kontseptsiooni ja sisekujunduse autor on Jan Skolimowski, Eesti Arhitektide Liidu aastapreemia 2016 laureaat, arhitektuuribüroost KAMP Arhitektid. Tasku keskuse kino renoveerimistöid teostab rahvusvahelise kogemusega Eestis resideeruv ehitusettevõte HML Project Management.

Koos käivitunud renoveerimistöödega saab uuema ja värskema ilme kogu Cinamoni kinoketi visuaalne identiteet. Samuti võetakse kasutusele uue ilme ja võimalustega Cinamoni interneti koduleht, mobiilrakendus ning iseteenindavad pileti ja snäkiterminalid kinodes.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757