• 14.12.17, 08:45
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Kino Kosmos liideti ametlikult Cinamoni ketti

Tallinna legendaarne kino Kosmos kannab nüüdsest nime Cinamon Kosmos.
Cinamon Holdingu juht Tatiana Tolstaya
  • Cinamon Holdingu juht Tatiana Tolstaya Foto: Erlend Štaub
1964. aastal avatud Eesti kinomaastiku vaieldamatu ikoon kannab nüüd uut nime – Cinamon Kosmos. Sellega astub Kosmos IMAX lõplikult rahvusvaheliselt laienevasse Eesti kinoketti Cinamon, kuhu praegu kuuluvad kinod Tartus, Riias, Liepajas ja Kaunases ning 2018. aastast kolm uut kino Helsingis ja Tallinnas.
2014. aastal Kosmose põhjalikult renoveerinud ning sinna Balti- ja Põhjamaade esimese IMAX kino toonud Cinamon Holdingu juht Tatiana Tolstaya lausus, et tänane sündmus oli loogiline samm järjest kasvava Cinamoni kinoketi plaanide ahelas. “Kui ettevõte kasvab, siis pole mõtet opereerida kahe erineva brändiga, vaid need tuleb liita üheks tugevaks tervikuks ühe nime alla,” lisas Tolstaya.
Kõigile silmaga nähtav muudatus toob legendaarse Kosmose seinale Cinamoni värske logo, mis on osa kinoketi uuest visuaalsest identiteedist. Laiem muutus puudutab aga Cinamoni kõiki seniseid ning uusi kinosid Balti- ja Põhjamaades.
“Me teeme kummarduse legendaarsele Tallinna esinduskinole ning nimetame Cinamoni kõikide kinode suurimad ning moodsaima tehnikaga saalid Kosmose saalideks,” selgitas Tolstaya. “Kosmost ehitades oleme saanud oma suurimad õppetunnid, kuidas ehitada tippkinosaali. Nüüd viime seda kogemust edasi ka kõikidesse teistesse meie kinodesse. Seega sümboliseerib Kosmose nimi meie pühendumist pakkuda oma külalistele alati ja igal pool parimat kinokogemust maailmas.”
Lisaks tähendavad värsked uudised seda, et uue nimega Kosmoses hakkavad kinosõprade jaoks kehtima kõik Cimanoni kinoketi soodustused ja boonused.
2005. aastal asutatud Cinamon Holding, mille peakorter asub Tallinnas, on 5 kino ja 23 saaliga üks Balti riikide juhtivaid kinokette. 2018. aastal avab Cinamon oma uued kobarkinod Tallinnas ja Helsingis. Cinamoni kinosid külastas 2016. aastal 1,25 miljonit inimest. Ettevõtte käive oli 2016. aastal 8,6 miljonit eurot, kasvades aastaga 7%. Cinamon on tööandjaks 83 inimesele Eestis, Lätis ja Leedus.

Seotud lood

Uudised
  • 15.09.17, 14:15
Cinamoni kinokett tutvustas oma peagi valmivat uut kino
Rahvusvaheliselt laienev Eesti kinokett Cinamon tutvustas oma uut Tallinna esinduskino, mis valmib aasta pärast uues kaubandus- ja meelelahutuskeskuses T1 Mall of Tallinn.
Uudised
  • 30.06.17, 12:27
Cinamon teeb Helsingisse kino
Seni vaid Baltikumis tegutsenud kinokett Cinamon avab tuleval aastal kino Helsingisse kerkivas ülimoodsas Redi keskuses ning laieneb Soomes edaspidi veelgi.
Uudised
  • 04.10.17, 00:44
Cinamon alustab Tartu kino uuendamist
Cinamoni kinokett alustab Tartu Tasku keskuse kino renoveerimist, et pärast värskenduskuuri avada seal uudse sisekujunduse ja tipptasemel tehnikaga kogu Balti regiooni kõige moodsam kobarkino.
Uudised
  • 20.07.17, 12:46
T1 kaubanduskeskuses avab uksed Cinamoni kobarkino
Järgmise aasta oktoobris avatav uus kaubandus- ja meelelahutuskeskus T1 Mall of Tallinn sõlmis lepingu nii kodu- kui välismaal jõuliselt laieneva kinoketiga Cinamon, kes toob pealinna uude sõlmpunkti mitme saaliga moodsa ja innovaatilise kobarkino.
  • ST
Sisuturundus
  • 15.10.24, 16:14
Advendikalender: kuidas sai lastele loodud kingikogumikust kõigile mõeldud hitt-toode
Advendikalendrid olid eelmisel sajandil peamiselt lastele turustatud viletsavõitu šokolaadiga kommikarbid, mille aknaid avati igal jõulueelsel päeval, lootuses leida kartongi tagant midagi erilist. Ehk oled tähele pannud, et advendikalendrite valik on poelettidel aga igal aastal järjest mitmekesisemaks muutunud. Oma minikingikogumikega on tulnud turule nii mänguasjatootjad, sokikaupmehed, küünlavalmistajad kui ka ilubrändid.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Kaubandus esilehele