5. jaanuar 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

2017. aasta enimmüüdud raamatud

Foto: Raul Mee
Raamatumüüjate edetabelite tippu troonib Indrek Hargla „Apteeker Melchior ja Gotlandi kurat“. Mõlema raamatupoe aasta müügi edetabelid on väga mitmekesised, kus on esindatud eestlaste lemmikteemad – eneseabi, tervis, ilukirjandus, elulood.

Rahva Raamatu 2017. aasta müügitabeli kolm kõige populaarsemat raamatut on Indrek Hargla „Apteeker Melchior ja Gotlandi kurat“, Aleksandr Šepsi „Meedium. Otsides elu mõtet“ ja Mihkel Raua „Eestlase käsiraamat. 100 asja, mida õige eestlane teeb“.

Eelmise aasta kõige müüduimad lasteraamatud olid Antoine De Saint-Exupery „Väike prints“ ning Rahva Raamatu saja enim müüdud raamatu seas oli silmapaistvamailt esindatud just lastekirjandust.

Rahva Raamatu edetabel on koostatud Rahva Raamatu kaupluste, raamatukogude, erinevate jaekettide (Selver, Prisma, Rimi, Maxima, Coop jt) müügile tuginedes, mis annab kõige selgema ülevaate ja täpsema raamatumüügiedetabeli Eestis.

RAHVA RAAMATU 2017 RAAMATUMÜÜGI TOP 15:

Indrek Hargla „Apteeker Melchior ja Gotlandi kurat“Aleksander Šeps „Meedium. Otsides elu mõtet“Mihkel Raud „Eestlase käsiraamat. 100 asja, mida õige eestlane teeb“Valdur Mikita „Kukeseene kuulamise kunst“Helen Sulg, Kalle Muuli „Reketiga tüdruk. Kaia Kanepi teekond Ameerika mägedel“Jesper Parve „Mees. Otse ja ausalt“Antoine de Saubt.Exupery „Väike prints“Liis Orav „Toida oma tervist“Toomas Sulling „Südamega südamest“Eno Raud „Sipsik“Heiki Pärdi „Eesti argielu. Teekond moodsasse maailma“Marilyn Kerro „Saatuse peegelpilt“Mare Müürsepp, Heli Lukner „Füübit. Teaduse ja tehnika esimene lugemik huvilisele lapsele“J.K. Rowling, John Tiffany, Jack Thorne „Harry Potter ja äraneetud laps. I ja II osa“Tiit Pruuli „Minu maailm. Romantiku(te) heitlused“

Rahva Raamatu e-raamatute TOP 10:

Clare Mackintosh „Ma lasen sul minna“David Lagercrantz „Mees, kes otsis oma varju“Clare Mackintosh „Ma näen sind“Mihkel Mutt „Mõtted“Joe Cawley „Tenerife pihtimused“Colin Dexter „Kolmanda miili saladus“Kate Kessler „Küll hunt hunti tunneb…“Fiona Barton „Lesk“Victoria Hislop „Saar“Tiit Pruuli „Minu maailm. Romantiku(te) heitlused“

APOLLO 2017 RAAMATUMÜÜGI TOP 10:

Margus Karu „Hobune Henry Unenägu“Indrek Hargla „Apteeker Melchior ja Gotlandi kurat“Jesper Parve „Mees. Otse ja ausalt“Valdur Mikita „Kukeseene kuulamise kunst“Kalle Muuli, Helen Sulg  „Reketiga tüdruk. Kaia Kanepi teekond Ameerika mägedel“    Mihkel Raud  „Eestlase käsiraamat. 100 asja, mida õige eestlane teeb“Vladislav Koržets  „Laulud või nii“Voldemar Veedam, Carl B Wall  „Purjetamine Vabadusse„Leo Kunnas  „Sõda 2023.Dokumentaalromaan veel sündimata sündmustest“Mihkel Raud  „Kus ma olen ja kuidas sina võid palju kaugemale jõuda“Tiit Pruuli  „Minu maailm. Romantiku(te) heitlused“Heli Lukner, Mare Müürsepp „FÜÜBITS. Teaduse ja tehnika esimene lugemik huvilisele lapsele“Jack Thorne  „Harry Potter ja äraneetud laps. I ja II osa“David Lagercrantz  „Mees, kes otsis oma varju. Millenniumi sarja 5.raamat“Heiki Pärdi  „Eesti argielu. Teekond moodsasse maailma“

Apollo E-raamatute TOP 10:

Andrus Kivirähk „Rehepapp“David Lagercrantz „Mees, kes otsis oma varju“Mart Sander „Litsid“Holly Seddon „Püüa mitte hingata“Tiit Pruuli „Minu maailm. Romantiku(te) heitlused“Mart Sander „Litsid II raamat. Naiste sõda“Clare Mackintosh „Ma näen sind“Paula Hawkins „Tüdruk rongis“Aidi Vallik „Kuidas elad, Ann?“Mihkel Raud „Kus ma olen ja kuidas sina võid palju kaugemale jõuda“

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700