Autor: Kaubandus.ee • 5. veebruar 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Puumarket avas innovaatilise kaubandus- ja äripinna

Puumarket
Foto: Urmas Kamdron
Puumarket avas Tallinnas Laki tänaval oma uue kaupluse- ja kontorihoone, mille ehitamiseks on kasutatud ristkihtpuitu ehk CLT-d, millega ta viib puidu kasutamise uude ajastusse.

Puumarketi juhatuse esimees Toomas Pärtel lausus, et Puumarketi sooviks oli oma uue kauplusega olla innovaatiliste puitehitiste musternäidiseks, kasutades nii sise- kui väliviimistluses innovaatilisi materjale. "Insenertehniliselt lahendatud puitkonstruktsioonide kasutamine liigub maailmas tõusutrendis ja tahame olla selles vallas eeskujuks ka Eestis," ütles Pärtel.

Uues hoones on lisaks ristkihtpuidule ehk CLT-le kasutatud teisigi innovaatilisi lahendusi nagu PIR-soojustusmaterjale, mis võimaldavad õhemaid seinu ja seega suuremat sisepindala ning Puidukoja uusi rihveldatud välisvoodrilaudu.

Uus ja kaasaegne kauplus Mustamäel on ka hüppelauaks kiirema ja kvaliteetsema klienditeeninduse suunal. "Kauplus asub ligi 1,6 ha suurusel territoorimul, mis võimaldab kliendil saada kaup kätte tunduvalt kiiremini," lausus Pärtel. Lisaks on poes väljas varasemalt suuremal hulgal näidiseid.

Sarnased uuendused on plaanis läbi viia ka kõikides teistes Puumarketi kauplustes.

Seejuures ei ole lõppenud ka Mustamäe osakonna arendamine. Kui alates. 2016. aastast on Puumarket investeerinud Mustamäe osakonda ja sealsesse ärihoonesse ligi 3,2 miljonit eurot, siis lähiaastatel plaanib ettevõte renoveerida veel territooriumi vanema osa ja investeerida täiendavalt 0,5 miljonit eurot.

Puumarketil on kokku viis müügiosakonda üle Eesti – Tallinnas, Tartus, Pärnus ja Rakveres, kus töötab hetkel kokku ca 80 inimest. Puumarket investeerib oma kaupluste ja müügikeskkondade pidevase parendamisesse ning käsil on mitmeid ehitus- ja arendusprojekte. 2017. aastal oli ettevõtte käive 22,5 miljonit eurot. ?

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757